Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enormous Dogs Trove FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Quedraogo is nu in balbezit. Arthur onderschept slim de pass. Arthur passt de bal in één keer door. Awule Quaye rent richting de bal. Awule Quaye haalt uit met een fantastische trap. Duada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Yamoah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamoah passt de bal zonder na te denken. Gorleku is nu in balbezit. Lawson onderschept slim de pass. Lawson draait met de bal, schiet en ... Addo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Gorleku rent richting de bal. Lawson onderschept slim de pass. Lawson passt de bal in één keer door. Kingston is nu in balbezit. Kingston haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Doeltrap. Duada trapt de bal weg van het doel. Arthur met een sublieme pass. Awule Quaye rent richting de bal. Awule Quaye schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kingston bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingston haalt uit met een fantastische trap. McCarthy kopt de bal weg. Lawson is nu in balbezit. Lawson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enormous Dogs 56%, Trove FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enormous Dogs - Trove FC 0:0

51e minuut.
McCarthy kan de bal niet met de borst controleren. McCarthy geeft een hoge lob. Owosu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kingston is nu in balbezit. Kingston draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Nyarko passt de bal met de wreef. Lawson is nu in balbezit. Gorleku bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson onderschept slim de pass. Lawson draait met de bal, schiet en ... Addo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Allotey rent richting de bal. Nyarko verovert de bal door een tackle van achteren. Lawson is nu in balbezit. Kingston rent richting de bal. Kingston schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Nyarko kopt de bal weg. Yamoah rent richting de bal. Yamoah geeft een lange en hoge pass. Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enormous Dogs - Trove FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enormous Dogs 66%, Trove FC 34%.
Enormous Dogs - Trove FC 0:1