Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moving Horses Enduring Dolls
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Tanko met een sublieme pass. Adu-Poku rent richting de bal. Adu-Poku passt de bal zonder na te denken. Mofat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mofat passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Stafford de bal onder controle te krijgen. Kwesi is nu in balbezit. Egyir rent richting de bal. Egyir schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moving Horses - Enduring Dolls 0:1

17e minuut.
Pare geeft de bal voor. Nanka-Bruce bereikt de bal nog maar net als eerste. Wemah legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nanka-Bruce is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pare neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moving Horses - Enduring Dolls 1:1

21e minuut.
Dauda verovert de bal door een tackle van achteren. Dauda probeert naar een medespeler te passen. Kwesi rent richting de bal. Kwesi draait met de bal, schiet en ... Ketewa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moving Horses - Enduring Dolls 1:2

22e minuut.
Samson rent richting de bal. Egyir onderschept slim de pass. Egyir passt de bal met de wreef. Kwesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwesi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Stafford de bal. Egyir is nu in balbezit. Egyir passt de bal in één keer door. Kwesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Stafford bereikt de bal nog maar net als eerste. Pare rent richting de bal. Pare probeert naar een medespeler te passen. Allan rent richting de bal. Allan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pare rent richting de bal. Dauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pare onderschept slim de pass. Allan is nu in balbezit. Allan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Egyir met een sublieme pass. Kwesi rent richting de bal. Asamoah legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kwesi raakt geblesseerd tijdens het duel. Egyir neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moving Horses 56%, Enduring Dolls 44%.
Moving Horses - Enduring Dolls 1:2

50e minuut.
Klungelig pakt Wemah de bal. Stafford is nu in balbezit. Stafford geeft een lange en hoge pass. Allan bereikt de bal nog maar net als eerste. Allan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Stafford rent richting de bal. Dauda rent richting de bal. Dauda met een sublieme pass. Allan rent richting de bal. Allan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Inworp. Tanko met de inworp. Egyir is nu in balbezit. Egyir geeft de bal voor. Kuma heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwesi rent richting de bal. Kwesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moving Horses - Enduring Dolls 1:3

85e minuut.
Awudu geeft een lange en hoge pass. Wemah bereikt de bal nog maar net als eerste. Wemah geeft een lange en hoge pass. Kwesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moving Horses - Enduring Dolls 1:4

90e minuut.
Dauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pare verovert de bal door een tackle van achteren. Pare draait met de bal, schiet en ... Allan rent richting de bal. Allan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Adu-Poku de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moving Horses 57%, Enduring Dolls 43%.
Moving Horses - Enduring Dolls 1:4