Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odd Giants Furious Porcupines
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Larbi-Darko onderschept slim de pass. Larbi-Darko met een sublieme pass. Coleman rent richting de bal. Coleman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Isaaka speelt de bal door. Quartey rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Allotey. Allotey krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Issah geeft een lange en hoge pass. Adotey is nu in balbezit. Adotey passt de bal in één keer door. Larbi-Darko is nu in balbezit. Larbi-Darko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Adu geeft een hoge lob. Allotey heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quartey. Quartey krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odd Giants 56%, Furious Porcupines 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Odd Giants - Furious Porcupines 0:0

49e minuut.
Annang controleert de bal met de borst. Ibrahim verovert de bal door een tackle van achteren. Ibrahim probeert naar een medespeler te passen. Boafo is nu in balbezit. Boafo draait met de bal, schiet en ... Awudu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Dwomoh passt de bal zonder na te denken. Prempeh rent richting de bal. Coleman is nu in balbezit. Larbi-Darko is nu in balbezit. Larbi-Darko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Adu probeert naar een medespeler te passen. Ibrahim is nu in balbezit. Ibrahim passt de bal in één keer door. Boafo is nu in balbezit. Boafo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Boafo onderschept slim de pass. Awudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boafo onderschept slim de pass. Bekoe rent richting de bal. Bekoe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odd Giants 45%, Furious Porcupines 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Odd Giants - Furious Porcupines 0:0