Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enduring Dolls Trove FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Aliu geeft de bal voor. Wemah kopt de bal weg. Dauda rent richting de bal. Dauda geeft de bal voor. Kwesi krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Enduring Dolls - Trove FC 1:0

9e minuut.
Kingston probeert naar een medespeler te passen. Lawson rent richting de bal. Kwesi onderschept slim de pass. Kwesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mofat rent richting de bal. Mofat geeft de bal voor. Dauda kopt de bal weg. Egyir probeert de bal met de borst te controleren. Egyir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Odoi geeft de bal voor. Agyemang is nu in balbezit. Kingston verovert de bal door een tackle van achteren. Lawson rent richting de bal. Lawson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dauda verovert de bal door een tackle van achteren. Dauda met een sublieme pass. Bortey rent richting de bal. Kwesi onderschept slim de pass. Kwesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Nyarko rent richting de bal. Nyarko passt de bal met de wreef. Kingston rent richting de bal. Kingston schiet op doel. Agyemang probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enduring Dolls 51%, Trove FC 49%.
Enduring Dolls - Trove FC 1:0

47e minuut.
Quedraogo geeft een hoge lob. Agyemang is nu in balbezit. Kingston tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kingston krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Odoi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mofat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Egyir bereikt de bal nog maar net als eerste. Egyir geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is McCarthy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wemah onderschept slim de pass. Wemah probeert naar een medespeler te passen. Egyir is nu in balbezit. Egyir geeft de bal voor. Duada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Adu-Poku is nu in balbezit. Adu-Poku met een sublieme pass. Bortey speelt de bal door. Mofat is nu in balbezit. Mofat geeft een hoge lob. Duada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
McCarthy met een snelle inworp. Dauda geeft een lange en hoge pass. Kwesi kopt de bal weg. Lawson rent richting de bal. Lawson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Adu-Poku rent richting de bal. Adu-Poku passt de bal in één keer door. Kwesi rent richting de bal. Kwesi schiet op doel. Duada probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enduring Dolls 50%, Trove FC 50%.
Enduring Dolls - Trove FC 1:0