Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moving Horses Enormous Dogs
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Awudu geeft de bal voor. Yamoah probeert de bal aan de voet te houden. Allan is nu in balbezit. Pare rent richting de bal. Pare haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Moving Horses - Enormous Dogs 1:0

5e minuut.
Owosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Owosu geeft een hoge lob. Allan bereikt de bal nog maar net als eerste. Allan schiet op doel. Boadi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kudjo neemt de hoekschop. Klungelig pakt Yamoah de bal. Pare rent richting de bal. Pare haalt uit met een fantastische trap. Addo bokst de bal weg.

9e minuut.
Samson met een sublieme pass. Arthur controleert de bal met de borst. Samson verovert de bal door een tackle van achteren. Awule Quaye verovert de bal door een tackle van achteren. Awule Quaye schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Stafford met een sublieme pass. Pare bereikt de bal nog maar net als eerste. Pare passt de bal in één keer door. Allan rent richting de bal. Allan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Arthur is nu in balbezit. Samson onderschept slim de pass. Samson geeft de bal voor. Allan rent richting de bal. Allan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Boadi geeft de bal voor. Kuma kopt de bal weg. Stafford kan de bal niet met de borst controleren. Pare is nu in balbezit. Pare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Yamoah met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nanka-Bruce met een snelle inworp. Pare rent richting de bal. Pare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Yamoah raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mawe komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Addae rent richting de bal. Stafford geeft een lange en hoge pass. Awule Quaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Awule Quaye draait met de bal, schiet en ... Ketewa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moving Horses - Enormous Dogs 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moving Horses 40%, Enormous Dogs 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moving Horses - Enormous Dogs 1:1

51e minuut.
Husein met de inworp. Gorleku bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorleku geeft een hoge lob. Awule Quaye is nu in balbezit. Awule Quaye schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gorleku rent richting de bal. Awule Quaye is nu in balbezit. Met opzet legt Stafford zijn tegenspeler op de grond. Stafford krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Arthur geeft een lange en hoge pass. Husein kopt de bal weg. Samson kan de bal niet met de borst controleren. Awule Quaye rent richting de bal. Awule Quaye haalt uit met een fantastische trap. Ketewa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moving Horses 55%, Enormous Dogs 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moving Horses - Enormous Dogs 1:1