Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enchanting Rovers Epic Cats
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Attakora-Gyama onderschept slim de pass. Foley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Attakora-Gyama raakt geblesseerd tijdens het duel. Attakora-Gyama zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Thompson kopt de bal weg. Dushie is nu in balbezit. Dushie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Alhassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Alhassan passt de bal met de wreef. Asamoah probeert de bal aan de voet te houden. Alhassan rent richting de bal. Alhassan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Rovers - Epic Cats 0:1

14e minuut.
Shaibu is nu in balbezit. Shaibu geeft de bal voor. Inworp. Alhassan met de inworp. Foley geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Rovers - Epic Cats 0:2

24e minuut.
Attakora-Gyama passt de bal met de wreef. Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Foley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Foley krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Foley bereikt de bal nog maar net als eerste. Foley passt de bal met de wreef. Osei-Antwi is nu in balbezit. Osei-Antwi draait met de bal, schiet en ... Agbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Shaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaibu speelt de bal door. Bremansu is nu in balbezit. Osei-Antwi rent richting de bal. Osei-Antwi draait met de bal, schiet en ... Agbo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Rovers - Epic Cats 0:3

31e minuut.
Osei-Antwi passt de bal zonder na te denken. Ampofo is nu in balbezit. Ampofo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Boakye de bal. Boakye haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Alolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Foley onderschept slim de pass. Foley passt de bal zonder na te denken. Boakye is nu in balbezit. Boakye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Rovers - Epic Cats 1:3

42e minuut.
Foley bereikt de bal nog maar net als eerste. Foley geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Adjovu de bal. Boakye is nu in balbezit. Boakye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Rovers - Epic Cats 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enchanting Rovers 51%, Epic Cats 49%.
Enchanting Rovers - Epic Cats 2:3

56e minuut.
Attakora-Gyama rent richting de bal. Arthur is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isaaka. Isaaka krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Alolo is nu in balbezit. Attakora-Gyama is nu in balbezit. Attakora-Gyama passt de bal met de wreef. Dushie rent richting de bal. Dushie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Enchanting Rovers - Epic Cats 3:3

81e minuut.
Alolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alolo geeft een lange en hoge pass. Alhassan kopt de bal weg. Foley is nu in balbezit. Foley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enchanting Rovers 58%, Epic Cats 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enchanting Rovers - Epic Cats 3:3