Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Epic Cats Gallant Harriers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isaaka met een snelle inworp. Foley bereikt de bal nog maar net als eerste. Foley geeft de bal voor. Klungelig pakt Wemah de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Epic Cats - Gallant Harriers 1:0

24e minuut.
Wemah trapt de bal weg. Alolo kopt de bal weg. Daar is Aboste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osei-Antwi rent richting de bal. Osei-Antwi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Epic Cats 23%, Gallant Harriers 77%.
Epic Cats - Gallant Harriers 1:0

48e minuut.
Iddi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acheampong met de inworp. Nanka-Bruce is nu in balbezit. Nanka-Bruce schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Adu is nu in balbezit. Adu geeft de bal voor. Thompson is nu in balbezit. Amaoko verovert de bal door een tackle van achteren. Amaoko schiet op doel. Baffoe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Epic Cats - Gallant Harriers 1:1

56e minuut.
Adjovu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acheampong met de inworp. Nanka-Bruce rent richting de bal. Nanka-Bruce schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Jabir geeft de bal voor. Daar is Adu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adu speelt de bal door. Alolo rent richting de bal. Alolo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Epic Cats 46%, Gallant Harriers 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Epic Cats - Gallant Harriers 1:1