Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grubby Birds FC Academy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Dwomoh heeft problemen om de bal te vangen. Amoah bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoah passt de bal met de wreef. Pappoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappoe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bortey bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappoe is nu in balbezit. Baffo probeert naar een medespeler te passen. Pappoe rent richting de bal. Pappoe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Amegbe met een sublieme pass. Klungelig pakt Asajile de bal. Isaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwadwo verovert de bal door een tackle van achteren. Kwadwo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubby Birds - FC Academy 0:1

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amegbe met een snelle inworp. Coleman geeft een hoge lob. Dwomoh rent richting de bal. Dwomoh schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Adams passt de bal zonder na te denken. Kwadwo probeert de bal aan de voet te houden. Asajile is nu in balbezit. Kwadwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwadwo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubby Birds 51%, FC Academy 49%.
Grubby Birds - FC Academy 0:1

49e minuut.
Amoah kopt de bal weg. Amegbe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bortey. Bortey krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Kwadwo kan de bal niet met de borst controleren. Amoah rent richting de bal. Kwadwo verovert de bal door een tackle van achteren. Kwadwo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubby Birds - FC Academy 0:2

55e minuut.
Kwadwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappoe rent richting de bal. Mintah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mintah krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Dodzie passt de bal in één keer door. Pappoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortey schiet op doel. Nyako werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubby Birds - FC Academy 1:2

82e minuut.
Tetteh geeft een hoge lob. Koomson rent richting de bal. Mintah verovert de bal door een tackle van achteren. Mintah draait met de bal, schiet en ... Musah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubby Birds 43%, FC Academy 57%.
Grubby Birds - FC Academy 1:2