Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Academy Epic Cats
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Kwadwo rent richting de bal. Jabir onderschept slim de pass. Jabir speelt de bal door. Isaaka rent richting de bal. Isaaka geeft een hoge lob. Paal! Nyako werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Alhassan passt de bal met de wreef. Foley bereikt de bal nog maar net als eerste. Foley passt de bal zonder na te denken. Osei-Antwi is nu in balbezit. Osei-Antwi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Academy - Epic Cats 0:1

33e minuut.
Jabir speelt de bal door. Osei-Antwi rent richting de bal. Osei-Antwi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zeo de bal onder controle te krijgen. Nyako werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Academy - Epic Cats 0:2

41e minuut.
Amegbe rent richting de bal. Foley verovert de bal door een tackle van achteren. Foley passt de bal zonder na te denken. Osei-Antwi bereikt de bal nog maar net als eerste. Osei-Antwi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kwadwo kopt de bal weg. Alolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alolo passt de bal in één keer door. Asajile bereikt de bal nog maar net als eerste. Asajile draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Academy 66%, Epic Cats 34%.
FC Academy - Epic Cats 0:2

64e minuut.
Asajile is nu in balbezit. Kwadwo is nu in balbezit. Alolo rent richting de bal. Asajile onderschept slim de pass. Asajile haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Academy - Epic Cats 1:2

70e minuut.
Amegbe kopt de bal weg. Adjovu rent richting de bal. Asajile onderschept slim de pass. Kwadwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwadwo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Academy 45%, Epic Cats 55%.
FC Academy - Epic Cats 1:2