Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Courageous Warlocks Enchanting Rovers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Arthur speelt de bal door. Adjetey is nu in balbezit. Met opzet legt Asamoah zijn tegenspeler op de grond. Asamoah krijgt een gele kaart. Adjetey is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Odamtten neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Agbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Kudjo geeft een hoge lob. Shearer heeft problemen om de bal te vangen. Aliu rent richting de bal. Aliu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Odamtten probeert naar een medespeler te passen. Shearer rent richting de bal. Aliu verovert de bal door een tackle van achteren. Aliu schiet op doel. Agbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Courageous Warlocks - Enchanting Rovers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Courageous Warlocks 44%, Enchanting Rovers 56%.
Courageous Warlocks - Enchanting Rovers 1:0

50e minuut.
Asamoah rent richting de bal. Asamoah geeft een hoge lob. Boakye bereikt de bal nog maar net als eerste. Dushie is nu in balbezit. Dushie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Wassa is nu in balbezit. Wassa geeft een lange en hoge pass. Aliu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aliu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Courageous Warlocks - Enchanting Rovers 2:0

63e minuut.
Wassa passt de bal in één keer door. Ekezie is nu in balbezit. Ekezie passt de bal zonder na te denken. Aliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Sakora met de inworp. Dushie bereikt de bal nog maar net als eerste. Adu-Amofah schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Adu-Amofah krijgt een gele kaart. Dushie raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dushie kan niet meer verder spelen. Kluvi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Courageous Warlocks 49%, Enchanting Rovers 51%.
Courageous Warlocks - Enchanting Rovers 2:0