Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Outlandish Forest Fluffy Maulers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Schandorf rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Annan. Schandorf raakt geblesseerd tijdens het duel. Ampiah zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ndum heeft problemen om de bal te vangen. Adjassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjassa haalt uit met een fantastische trap. Addo bokst de bal weg. Addo probeert naar een medespeler te passen. Mofat kopt de bal weg. Daar is Ampiah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawu is nu in balbezit. Gawu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lawome bokst de bal weg.

14e minuut.
Yacub rent richting de bal. Mofat onderschept slim de pass. Yacub bereikt de bal nog maar net als eerste. Mofat verovert de bal door een tackle van achteren. Mofat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Daar is Kankani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mofat is nu in balbezit. Mofat passt de bal in één keer door. Gawu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Schandorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adjassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hagan krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Mofat probeert naar een medespeler te passen. Cudjoe rent richting de bal. Cudjoe passt de bal in één keer door. Aliu rent richting de bal. Aliu geeft een hoge lob. Lawome probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Outlandish Forest 44%, Fluffy Maulers 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Outlandish Forest - Fluffy Maulers 0:0

51e minuut.
Yacub speelt de bal door. Hagan rent richting de bal. Hagan passt de bal met de wreef. Mofat is nu in balbezit. Mofat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Outlandish Forest - Fluffy Maulers 1:0

57e minuut.
Dugbarthey is nu in balbezit. Schandorf is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dugbarthey. Schandorf roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Schandorf kan niet meer verder spelen. Tutu komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Tutu haalt uit met een fantastische trap. Inworp. Cudjoe met de inworp. Tutu rent richting de bal. Tutu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mofat geeft een hoge lob. Kankani probeert de bal aan de voet te houden. Beteh is nu in balbezit. Beteh draait met de bal, schiet en ... Lawome werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Outlandish Forest - Fluffy Maulers 2:0

69e minuut.
Inworp. Annan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dugbarthey heeft problemen om de bal te vangen. Tutu rent richting de bal. Tutu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Outlandish Forest - Fluffy Maulers 2:1

71e minuut.
Mofat rent richting de bal. Yacub onderschept slim de pass. Yacub met een sublieme pass. Gawu is nu in balbezit. Gawu draait met de bal, schiet en ... Lawome verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Ampiah onderschept slim de pass. Ampiah probeert naar een medespeler te passen. Adjassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjassa haalt uit met een fantastische trap. Addo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Outlandish Forest - Fluffy Maulers 2:2

83e minuut.
Yahaya geeft een hoge lob. Ampiah is nu in balbezit. Ampiah met een sublieme pass. Klungelig pakt Tutu de bal. Tutu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Annan kopt de bal weg. Inworp. Agyabeng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tutu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Outlandish Forest 49%, Fluffy Maulers 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Outlandish Forest - Fluffy Maulers 2:2