Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Martial Tigers Spirited Dogs
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Abdulai geeft de bal voor. Baker heeft problemen om de bal te vangen. Foley rent richting de bal. Abora rent richting de bal. Abora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Amadu rent richting de bal. Obeng rent richting de bal. Obeng speelt de bal door. Abora bereikt de bal nog maar net als eerste. Abora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Amadu bereikt de bal nog maar net als eerste. Foley is nu in balbezit. Amadu verovert de bal door een tackle van achteren. Amadu draait met de bal, schiet en ... Wemah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Martial Tigers - Spirited Dogs 1:0

32e minuut.
Ghartey met een snelle inworp. Halm is nu in balbezit. Halm geeft een hoge lob. Abora bereikt de bal nog maar net als eerste. Abora haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martial Tigers 62%, Spirited Dogs 38%.
Martial Tigers - Spirited Dogs 1:0

47e minuut.
Obeng passt de bal zonder na te denken. Yaro geeft een hoge lob. Foley kopt de bal weg. Halm rent richting de bal. Halm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Amadu heeft problemen om de bal te vangen. Obeng is nu in balbezit. Obeng passt de bal in één keer door. Abora bereikt de bal nog maar net als eerste. Abora schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Inworp. Osei-Antwi met een snelle inworp. Halm is nu in balbezit. Halm draait met de bal, schiet en ... Yamah probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Edusei onderschept slim de pass. Obeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeng passt de bal zonder na te denken. Abora is nu in balbezit. Abora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Abdulai passt de bal zonder na te denken. Morrison is nu in balbezit. Yaro maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Yaro naar de kleedkamers voor een vroege douche.

74e minuut.
Declarcq verovert de bal door een tackle van achteren. Halm rent richting de bal. Declarcq tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Halm raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Halm kan niet meer verder spelen. Coffie komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Morrison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adams is nu in balbezit. Baker onderschept slim de pass. Amadu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martial Tigers 47%, Spirited Dogs 53%.
Martial Tigers - Spirited Dogs 1:0