Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unspeakable Villa Martial Tigers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Lomotey onderschept slim de pass. Lomotey speelt de bal door. Appiah speelt de bal door. Yaya rent richting de bal. Yaya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unspeakable Villa - Martial Tigers 1:0

11e minuut.
Sapei geeft een hoge lob. Ketewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker verovert de bal door een tackle van achteren. Baker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unspeakable Villa - Martial Tigers 1:1

26e minuut.
Kumi probeert naar een medespeler te passen. Baker is nu in balbezit. Lomotey rent richting de bal. Baker verovert de bal door een tackle van achteren. Baker schiet op doel. Otoo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unspeakable Villa - Martial Tigers 1:2

27e minuut.
Kofie probeert naar een medespeler te passen. Asajile is nu in balbezit. Asajile geeft de bal voor. Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unspeakable Villa 51%, Martial Tigers 49%.
Unspeakable Villa - Martial Tigers 1:2

46e minuut.
Baker heeft problemen om de bal te vangen. Chesco rent richting de bal. Chesco probeert naar een medespeler te passen. Mohammed rent richting de bal. Mohammed geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Lomotey heeft problemen om de bal te vangen. Amadu rent richting de bal. Amadu passt de bal met de wreef. Yaya rent richting de bal. Yaya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kumi kopt de bal weg. Daar is Amadu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lomotey rent richting de bal. Baker rent richting de bal. Baker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Abdulai speelt de bal door. Amadu rent richting de bal. Amadu probeert naar een medespeler te passen. Yaya is nu in balbezit. Yaya draait met de bal, schiet en ... Yamah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unspeakable Villa - Martial Tigers 2:2

77e minuut.
Sapei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed verovert de bal door een tackle van achteren. Mohammed speelt de bal door. Chesco is nu in balbezit. Chesco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Amadu rent richting de bal. Lamptey rent richting de bal. Amadu onderschept slim de pass. Baker rent richting de bal. Baker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Amadu passt de bal in één keer door. Chesco rent richting de bal. Chesco met een sublieme pass. Yaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaya schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unspeakable Villa 56%, Martial Tigers 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unspeakable Villa - Martial Tigers 2:2