Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spirited Dogs Rude Shrews
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Agogo passt de bal met de wreef. Ainoo rent richting de bal. Ainoo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Abora de bal. Abora haalt uit met een fantastische trap. Nkrumah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Owosu-Ansah geeft een lange en hoge pass. Inworp. Obeng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghartey rent richting de bal. Ghartey geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Agogo kopt de bal weg. Foley speelt de bal door. Klungelig pakt Abora de bal. Coffie rent richting de bal. Coffie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Osei-Antwi bereikt de bal nog maar net als eerste. Osei-Antwi passt de bal met de wreef. Abora rent richting de bal. Coffie rent richting de bal. Coffie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Edusei geeft de bal voor. Arthur kopt de bal weg. Coffie speelt de bal door. Abora bereikt de bal nog maar net als eerste. Abora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Foley is nu in balbezit. Foley geeft een hoge lob. Osei-Antwi probeert naar een medespeler te passen. Coffie bereikt de bal nog maar net als eerste. Coffie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Obeng speelt de bal door. Coffie rent richting de bal. Coffie passt de bal met de wreef. Abora is nu in balbezit. Abora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Boateng met een sublieme pass. Aboste rent richting de bal. Aboste met een sublieme pass. Korlie heeft problemen om de bal te vangen. Korlie draait met de bal, schiet en ... Wemah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spirited Dogs 38%, Rude Shrews 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spirited Dogs - Rude Shrews 0:0

73e minuut.
Doeltrap. Nkrumah trapt de bal weg van het doel. Inworp. Ghartey met een snelle inworp. Obeng geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Spirited Dogs - Rude Shrews 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spirited Dogs 23%, Rude Shrews 77%.
Spirited Dogs - Rude Shrews 1:0