Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phlegmatic Albion Fluffy Maulers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Adjassa verovert de bal door een tackle van achteren. Adjassa draait met de bal, schiet en ... Agouda heeft problemen om de bal te vangen. Banini krijgt zijn hoofd ertegen. Agyabeng kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Agyabeng kopt de bal weg. Banini speelt de bal door. Adjassa is nu in balbezit. Adjassa haalt uit met een fantastische trap. Addy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Brown probeert de bal met de borst te controleren. Yacub is nu in balbezit. Taylor verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor haalt uit met een fantastische trap. Lawome probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phlegmatic Albion - Fluffy Maulers 1:0

39e minuut.
Ocansey met een snelle inworp. Numo bereikt de bal nog maar net als eerste. Banini rent richting de bal. Banini passt de bal met de wreef. Numo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phlegmatic Albion 59%, Fluffy Maulers 41%.
Phlegmatic Albion - Fluffy Maulers 1:0

60e minuut.
Numo is nu in balbezit. Ghartey onderschept slim de pass. Ghartey met een sublieme pass. Adjassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjassa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Addy speelt de bal door. Klungelig pakt Sarpong de bal. Adjassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Banini bereikt de bal nog maar net als eerste. Banini draait met de bal, schiet en ... Addy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Phlegmatic Albion - Fluffy Maulers 1:1

72e minuut.
Sarpong rent richting de bal. Sarpong passt de bal zonder na te denken. Adjassa is nu in balbezit. Adjassa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phlegmatic Albion - Fluffy Maulers 1:2

87e minuut.
Yahaya geeft de bal voor. Sarpong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yahaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahaya geeft de bal voor. Daar is Opare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phlegmatic Albion 47%, Fluffy Maulers 53%.
Phlegmatic Albion - Fluffy Maulers 1:2