Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sampro invest Outlandish Forest
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Hagan met de inworp. Aliu is nu in balbezit. Owosu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Owosu krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Klungelig pakt Hagan de bal. Adarkwa onderschept slim de pass. Adarkwa speelt de bal door. Zeo rent richting de bal. Zeo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dugbarthey is nu in balbezit. Dugbarthey passt de bal met de wreef. Banahene heeft problemen om de bal te vangen. Mofat onderschept slim de pass. Mofat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampro invest 54%, Outlandish Forest 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sampro invest - Outlandish Forest 0:0

58e minuut.
Mofat heeft problemen om de bal te vangen. Nyasugbor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyasugbor geeft een hoge lob. Zeo is nu in balbezit. Zeo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampro invest - Outlandish Forest 1:0

73e minuut.
Adarkwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeo is nu in balbezit. Ndum verovert de bal door een tackle van achteren. Adarkwa verovert de bal door een tackle van achteren. Adarkwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampro invest - Outlandish Forest 2:0

80e minuut.
Owosu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aliu is nu in balbezit. Aliu probeert naar een medespeler te passen. Zeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeo haalt uit met een fantastische trap. Addo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampro invest 47%, Outlandish Forest 53%.
Sampro invest - Outlandish Forest 2:0