Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
乌托邦 湖人2009
无节操 Tactiek dsh532
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 60.8
solide Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Devoldere geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toribio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plecety rent richting de bal. Plecety draait met de bal, schiet en ... Xiaolun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Plecety heeft problemen om de bal te vangen. Qianxiang is nu in balbezit. Soru begaat een overtreding. Soru krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Oseku passt de bal in één keer door. Leanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak onderschept slim de pass. Golak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
乌托邦 - 湖人2009 0:1

22e minuut.
Valdomino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benkowski. Valdomino raakt geblesseerd tijdens het duel. Việt Anh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Valdomino maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
乌托邦 - 湖人2009 1:1

30e minuut.
Toribio is nu in balbezit. Toribio geeft een hoge lob. Leanca kopt de bal weg. Plecety bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecety haalt uit met een fantastische trap. Xiaolun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Soru verovert de bal door een tackle van achteren. Plecety bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecety haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
乌托邦 - 湖人2009 1:2

44e minuut.
Wszołek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Toribio geeft de bal voor. Golak rent richting de bal. Golak draait met de bal, schiet en ... Xiaolun bokst de bal weg.

44e minuut.
Leanca geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oseku met een snelle inworp. Golak rent richting de bal. Golak haalt uit met een fantastische trap. Xiaolun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 乌托邦 67%, 湖人2009 33%.
乌托邦 - 湖人2009 1:2

47e minuut.
Plecety kopt de bal weg. Leanca heeft problemen om de bal te vangen. Cesar is nu in balbezit. Golak onderschept slim de pass. Golak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Oseku kopt de bal weg. Daar is Golak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesar is nu in balbezit. Golak verovert de bal door een tackle van achteren. Golak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Plecety rent richting de bal. Devoldere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plecety is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yutong komt het veld opgelopen. Sarnowski komt het veld opgelopen. Penggen komt het veld opgelopen. Hobbs komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Hobbs geeft een hoge lob. Oseku kopt de bal weg. Plecety is nu in balbezit. Plecety draait met de bal, schiet en ... Xiaolun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Hobbs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Devoldere rent richting de bal. Plecety verovert de bal door een tackle van achteren. Plecety draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 乌托邦 51%, 湖人2009 49%.
乌托邦 - 湖人2009 1:2