Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
河南省中土队 呜呼哀哉
声东击西 Tactiek 呜呼
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
47.3 gemiddelde waardering 47
good Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen good


21e minuut.
Miao probeert naar een medespeler te passen. Weiqing speelt de bal door. Momo is nu in balbezit. Momo haalt uit met een fantastische trap. Yibei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
河南省中土队 - 呜呼哀哉 0:1

39e minuut.
Weiqing rent richting de bal. Gravgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercioch speelt de bal door. Xueshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xueshan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 河南省中土队 45%, 呜呼哀哉 55%.
河南省中土队 - 呜呼哀哉 0:1

51e minuut.
ruijin speelt de bal door. Justin bereikt de bal nog maar net als eerste. Justin speelt de bal door. Momo rent richting de bal. Momo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Dongcheng met een sublieme pass. Rein bereikt de bal nog maar net als eerste. Miao is nu in balbezit. Miao geeft de bal voor. Xueshan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Xueshan verovert de bal door een tackle van achteren. ruijin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xueshan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wiercioch neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Haoyang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
河南省中土队 - 呜呼哀哉 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 河南省中土队 35%, 呜呼哀哉 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
河南省中土队 - 呜呼哀哉 1:1