Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
牛肉串串 胜利AC米兰
牛肉串 Tactiek szq520zq
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
44.3 gemiddelde waardering 37.2
average Schieten solid
solid Passen average
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
Ágai Kis geeft de bal voor. Jingjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krzymowski krijgt een gele kaart. Jingjing raakt geblesseerd tijdens het duel. Csankó zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jingjing springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Wukovics met een sublieme pass. Lingyun is nu in balbezit. Csankó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lingyun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krzymowski met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
牛肉串串 - 胜利AC米兰 0:1

10e minuut.
Csankó speelt de bal door. Dayıoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krzymowski. Krzymowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

14e minuut.
Wukovics kopt de bal weg. Ágai Kis probeert de bal aan de voet te houden. Lingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingyun schiet op doel. Runzhi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
牛肉串串 - 胜利AC米兰 0:2

18e minuut.
Marczuk kopt de bal weg. Baojiang rent richting de bal. Lingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wukovics is nu in balbezit. Wukovics haalt uit met een fantastische trap. Runzhi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Ratinho probeert naar een medespeler te passen. Wukovics kopt de bal weg. Dowgwiłło probeert de bal aan de voet te houden. Baojiang is nu in balbezit. Baojiang haalt uit met een fantastische trap. Runzhi bokst de bal weg.

28e minuut.
Colţan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wukovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Wukovics schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vasko geeft een lange en hoge pass. Marczuk geeft de bal voor. Daar is Gładki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdul`ahat bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul`ahat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Wukovics verovert de bal door een tackle van achteren. Baojiang is nu in balbezit. Wukovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Baojiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Baojiang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Klungelig pakt Abdul`ahat de bal. Laifu speelt de bal door. Jingjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingjing draait met de bal, schiet en ... Ratinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Laifu verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul`ahat is nu in balbezit. Abdul`ahat probeert naar een medespeler te passen. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 牛肉串串 39%, 胜利AC米兰 61%.
牛肉串串 - 胜利AC米兰 0:2

46e minuut.
Ghinescu geeft een hoge lob. Colţan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun schiet op doel. Runzhi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
牛肉串串 - 胜利AC米兰 0:3

58e minuut.
Punsch onderschept slim de pass. Laifu verovert de bal door een tackle van achteren. Gherman is nu in balbezit. Gherman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
牛肉串串 - 胜利AC米兰 1:3

61e minuut.
Wukovics onderschept slim de pass. Wukovics speelt de bal door. Baojiang rent richting de bal. Baojiang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
牛肉串串 - 胜利AC米兰 1:4

66e minuut.
Ágai Kis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarris met de inworp. Wukovics is nu in balbezit. Wukovics draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gładki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdul`ahat met een snelle inworp. Laifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Laifu geeft een hoge lob. Ratinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Wukovics kopt de bal weg. Colţan rent richting de bal. Colţan geeft een hoge lob. Baojiang is nu in balbezit. Baojiang schiet op doel. Runzhi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Dowgwiłło speelt de bal door. Csankó rent richting de bal. Csankó passt de bal zonder na te denken. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman schiet op doel. Ratinho bokst de bal weg. Dayıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Jingjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingjing passt de bal zonder na te denken. Gherman rent richting de bal. Gherman draait met de bal, schiet en ... Punsch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
牛肉串串 - 胜利AC米兰 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 牛肉串串 35%, 胜利AC米兰 65%.
牛肉串串 - 胜利AC米兰 2:4