Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
湖人2009 沧海足球俱乐部
dsh532 Tactiek 七三拳532
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
62.9 gemiddelde waardering 66.8
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Burcov speelt de bal door. Kichak is nu in balbezit. Kichak haalt uit met een fantastische trap. Barros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
湖人2009 - 沧海足球俱乐部 0:1

9e minuut.
Daar is Wszołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wszołek geeft een lange en hoge pass. Beder bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueda is nu in balbezit. Maqueda haalt uit met een fantastische trap. Barros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Klungelig pakt Beder de bal. Beder passt de bal met de wreef. Wszołek rent richting de bal. Maqueda verovert de bal door een tackle van achteren. Maqueda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Beder bereikt de bal nog maar net als eerste. Beder passt de bal zonder na te denken. Maqueda rent richting de bal. Maqueda draait met de bal, schiet en ... Barros werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Borończyk is nu in balbezit. Borończyk met een sublieme pass. Beder bereikt de bal nog maar net als eerste. Beder geeft de bal voor. Kichak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 湖人2009 58%, 沧海足球俱乐部 42%.
湖人2009 - 沧海足球俱乐部 0:1

48e minuut.
Plecety is nu in balbezit. Miccoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea is nu in balbezit. Plecety onderschept slim de pass. Plecety draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

54e minuut.
Xuân Trường speelt de bal door. Daar is Beder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beder geeft een lange en hoge pass. Maqueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueda schiet op doel. Barros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Daar is Beder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beder passt de bal met de wreef. Borończyk rent richting de bal. Kichak is nu in balbezit. Kichak draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Beder probeert naar een medespeler te passen. Borończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borończyk passt de bal zonder na te denken. Maqueda rent richting de bal. Maqueda draait met de bal, schiet en ... Barros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hobbs komt het veld opgelopen. Senderos komt het veld opgelopen. Ghin komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Senderos probeert naar een medespeler te passen. Burcov speelt de bal door. Benkowski controleert de bal met de borst. Maqueda is nu in balbezit. Maqueda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Beder passt de bal in één keer door. Borończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borończyk passt de bal zonder na te denken. Maqueda is nu in balbezit. Maqueda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 湖人2009 68%, 沧海足球俱乐部 32%.
湖人2009 - 沧海足球俱乐部 0:1