Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
乌托邦 KINGSHOW FC
无节操 Tactiek jzzl532jg
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 61.7
solide Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Smok is nu in balbezit. Smok geeft de bal voor. Urs is nu in balbezit. Urs draait met de bal, schiet en ... Xiaolun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
乌托邦 - KINGSHOW FC 0:1

7e minuut.
Chiriţă kopt de bal weg. Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenbruck met een sublieme pass. Smok rent richting de bal. Smok geeft een lange en hoge pass. Xiaolun bokst de bal weg.

8e minuut.
Quevedo García probeert de bal met de borst te controleren. Chiriţă rent richting de bal. Quevedo García tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quevedo García krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Seghers rent richting de bal. Tenbruck verovert de bal door een tackle van achteren. Tenbruck met een sublieme pass. Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs schiet op doel. Xiaolun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Gomez is nu in balbezit. Yifan speelt de bal door. Kabała speelt de bal door. Valdomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdomino haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Daar is Seghers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenbruck rent richting de bal. Tenbruck passt de bal zonder na te denken. Marinakos is nu in balbezit. Marinakos schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Parreira onderschept slim de pass. Parreira met een sublieme pass. Smok bereikt de bal nog maar net als eerste. Smok geeft de bal voor. Marinakos krijgt zijn hoofd ertegen. Xiaolun bokst de bal weg. Urs heeft problemen om de bal te vangen. Seghers bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs onderschept slim de pass. Urs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Leanca is nu in balbezit. Chiriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriţă met een sublieme pass. Marinakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinakos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trocha kopt de bal weg. Daar is Leanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marinakos rent richting de bal. Marinakos schiet op doel. Xiaolun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
乌托邦 - KINGSHOW FC 0:2

44e minuut.
Cesar kopt de bal weg. Quevedo García rent richting de bal. Quevedo García speelt de bal door. Marinakos is nu in balbezit. Marinakos draait met de bal, schiet en ... Xiaolun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 乌托邦 70%, KINGSHOW FC 30%.
乌托邦 - KINGSHOW FC 0:2

46e minuut.
Postoacă komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Parreira passt de bal met de wreef. Tenbruck probeert naar een medespeler te passen. Postoacă is nu in balbezit. Postoacă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
乌托邦 - KINGSHOW FC 0:3

52e minuut.
Smok speelt de bal door. Tenbruck is nu in balbezit. Tenbruck passt de bal in één keer door. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tenbruck geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marinakos de bal. Postoacă rent richting de bal. Postoacă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
乌托邦 - KINGSHOW FC 0:4

56e minuut.
Quevedo García is nu in balbezit. Lichograj bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo García begaat een overtreding. Quevedo García krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

60e minuut.
Parreira met een sublieme pass. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă passt de bal met de wreef. Marinakos rent richting de bal. Marinakos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marinakos rent richting de bal. Marinakos schiet op doel. Xiaolun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Việt Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Postoacă is nu in balbezit. Postoacă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

67e minuut.
Xiaolun met een sublieme pass. Valdomino kopt de bal weg. Tenbruck is nu in balbezit. Tenbruck geeft een lange en hoge pass. Marinakos springt en kopt de bal. Paal!

74e minuut.
Yifan verovert de bal door een tackle van achteren. Yifan geeft de bal voor. Klungelig pakt Cesar de bal. Marinakos is nu in balbezit. Marinakos draait met de bal, schiet en ... Xiaolun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Chiriţă controleert de bal met de borst. Chiriţă geeft de bal voor. Postoacă springt en kopt de bal. Klungelig pakt Trocha de bal. Xiaolun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
乌托邦 - KINGSHOW FC 0:5

80e minuut.
Chiriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriţă passt de bal zonder na te denken. Marinakos is nu in balbezit. Marinakos schiet op doel. Xiaolun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
乌托邦 - KINGSHOW FC 0:6

85e minuut.
Chiriţă probeert naar een medespeler te passen. Tenbruck bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenbruck geeft een lange en hoge pass. Smok geeft de bal voor. Marinakos springt en kopt de bal. Xiaolun bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 乌托邦 77%, KINGSHOW FC 23%.
乌托邦 - KINGSHOW FC 0:6