Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
胜利AC米兰 呜呼哀哉
szq520zq Tactiek 呜呼
37% Balbezit 63%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
35 gemiddelde waardering 57.6
adequate Schieten excellent
average Passen very good
average Verdedigen very good


4e minuut.
Punsch geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fengliang met een snelle inworp. Hùng Ngọc is nu in balbezit. Hùng Ngọc schiet op doel. Ratinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Kai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai passt de bal met de wreef. Gładki verovert de bal door een tackle van achteren. Van Mol rent richting de bal. Van Mol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Punsch geeft een hoge lob. Inworp. Van Mol met een snelle inworp. Hùng Ngọc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng Ngọc passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Fengliang passt de bal met de wreef. Punsch rent richting de bal. Hùng Ngọc onderschept slim de pass. Kai is nu in balbezit. Kai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Baojiang rent richting de bal. Fengwu begaat een overtreding. Baojiang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wukovics neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Drozda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - 呜呼哀哉 1:0

28e minuut.
Van Mol speelt de bal door. Kai rent richting de bal. Kai schiet op doel. Punsch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ratinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
胜利AC米兰 - 呜呼哀哉 1:1

29e minuut.
Vasko geeft een lange en hoge pass. Lingyun kopt de bal weg. Baojiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Baojiang haalt uit met een fantastische trap. Drozda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - 呜呼哀哉 2:1

33e minuut.
Hùng Ngọc passt de bal zonder na te denken. Fengliang met een sublieme pass. Kai is nu in balbezit. Kai schiet op doel. Ratinho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kai is nu in balbezit. Kai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
胜利AC米兰 - 呜呼哀哉 2:2

35e minuut.
Handza met een sublieme pass. Van Mol rent richting de bal. Van Mol probeert naar een medespeler te passen. Kai rent richting de bal. Kai haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - 呜呼哀哉 2:3

36e minuut.
Vasko passt de bal zonder na te denken. Kai is nu in balbezit. Punsch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kai raakt geblesseerd tijdens het duel. Hùng Ngọc komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kai passt de bal in één keer door. Sarris bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van Mol. Van Mol krijgt een gele kaart. Sarris raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

44e minuut.
Kai onderschept slim de pass. Hùng Ngọc is nu in balbezit. Kai rent richting de bal. Hùng Ngọc rent richting de bal. Hùng Ngọc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Van Mol kopt de bal weg. Punsch heeft problemen om de bal te vangen. Kai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - 呜呼哀哉 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 胜利AC米兰 60%, 呜呼哀哉 40%.
胜利AC米兰 - 呜呼哀哉 2:4

47e minuut.
Van Mol probeert naar een medespeler te passen. Hùng Ngọc is nu in balbezit. Kai is nu in balbezit. Kai draait met de bal, schiet en ... Ratinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - 呜呼哀哉 2:5

52e minuut.
Fengliang passt de bal in één keer door. Van Mol bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Mol geeft een lange en hoge pass. Kai maakt een snoekduik en kopt de bal. Ratinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - 呜呼哀哉 2:6

58e minuut.
Van Mol rent richting de bal. Van Mol met een sublieme pass. Kai rent richting de bal. Kai haalt uit met een fantastische trap. Ratinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Van Mol passt de bal zonder na te denken. Shuqun heeft problemen om de bal te vangen. Shuqun geeft de bal voor. Kai is nu in balbezit. Kai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van Mol is nu in balbezit. Van Mol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - 呜呼哀哉 2:7

62e minuut.
Van Mol bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Mol geeft een lange en hoge pass. Daar is Kai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kai draait met de bal, schiet en ... Ratinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - 呜呼哀哉 2:8

64e minuut.
Shuqun geeft de bal voor. Van Mol bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Van Mol neemt de hoekschop. Kai krijgt zijn hoofd ertegen. Ratinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Hùng Ngọc draait met de bal, schiet en ... Punsch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Van Mol geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kai maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hùng Ngọc met een sublieme pass. Fengliang is nu in balbezit. Fengliang geeft een lange en hoge pass. Van Mol kopt de bal weg. Kai is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Fengwu passt de bal met de wreef. Fengliang heeft problemen om de bal te vangen. Fengliang speelt de bal door. Hùng Ngọc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng Ngọc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - 呜呼哀哉 2:9

83e minuut.
Van Mol geeft een lange en hoge pass. Kai heeft problemen om de bal te vangen. Hùng Ngọc is nu in balbezit. Kai is nu in balbezit. Kai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Vasko met een harde bal richting middenveld. Sarris geeft de bal voor. Shuqun is nu in balbezit. Baojiang onderschept slim de pass. Baojiang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Fengliang met een sublieme pass. Punsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng Ngọc onderschept slim de pass. Hùng Ngọc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - 呜呼哀哉 2:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 胜利AC米兰 74%, 呜呼哀哉 26%.
胜利AC米兰 - 呜呼哀哉 2:10