Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bushgan FC.SHENZHEN
Normal Tactiek 小强流352
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 39
poor Schieten average
weak Passen average
weak Verdedigen average


8e minuut.
Lichang passt de bal in één keer door. Tingfeng rent richting de bal. Tingfeng met een sublieme pass. Zhongbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongbo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Xuexin probeert naar een medespeler te passen. Pengxiang is nu in balbezit. Pengxiang geeft een hoge lob. Zhongbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongbo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bushgan - FC.SHENZHEN 0:1

21e minuut.
Xuexin probeert de bal met de borst te controleren. Xuande bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuande passt de bal met de wreef. Lie is nu in balbezit. Lie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zhongbo passt de bal in één keer door. Xuande rent richting de bal. Xuande passt de bal met de wreef. Lie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Xuande bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuande passt de bal met de wreef. Shengqing heeft problemen om de bal te vangen. Lie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bushgan - FC.SHENZHEN 0:2

30e minuut.
Su geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xuexin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xuande geeft de bal voor. Lie springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Xuande probeert naar een medespeler te passen. Lie rent richting de bal. Lie passt de bal zonder na te denken. Zhongbo is nu in balbezit. Zhongbo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Su geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xuexin met de inworp. Xuande bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuande geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lichang geeft een hoge lob. Daar is Fujian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lichang. Fujian raakt geblesseerd tijdens het duel. Haotian zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Peng bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bushgan 84%, FC.SHENZHEN 16%.
bushgan - FC.SHENZHEN 0:2

49e minuut.
Tingfeng probeert naar een medespeler te passen. Lie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lie passt de bal zonder na te denken. Zhongbo rent richting de bal. Zhongbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bushgan - FC.SHENZHEN 0:3

55e minuut.
Lie onderschept slim de pass. Klungelig pakt Zhongbo de bal. Lie bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongbo is nu in balbezit. Zhongbo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Zeming geeft een hoge lob. Jiancheng rent richting de bal. Jiancheng geeft een hoge lob. Lie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Xifu de bal. Lie verovert de bal door een tackle van achteren. Lie passt de bal met de wreef. Zhongbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongbo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lie is nu in balbezit. Lie haalt uit met een fantastische trap. Qixing maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Zeming probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bushgan - FC.SHENZHEN 0:4

61e minuut.
Fujian bereikt de bal nog maar net als eerste. Youcai rent richting de bal. Fujian is nu in balbezit. Youcai is nu in balbezit. Youcai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Pengxiang probeert naar een medespeler te passen. Xuande geeft de bal voor. Su probeert de bal aan de voet te houden. Zhongbo rent richting de bal. Zhongbo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Qixing trapt de bal weg van het doel. Xuande kopt de bal weg. Lie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bushgan - FC.SHENZHEN 0:5

80e minuut.
Tingfeng speelt de bal door. Zhongbo rent richting de bal. Zhongbo passt de bal zonder na te denken. Lie is nu in balbezit. Lie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Xuande zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xuexin bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuande is nu in balbezit. Xuande geeft een lange en hoge pass. Tingfeng geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Fujian is nu in balbezit. Xuande probeert naar een medespeler te passen. Shengqing geeft de bal voor. Daar is Lie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zhongbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bushgan - FC.SHENZHEN 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bushgan 81%, FC.SHENZHEN 19%.
bushgan - FC.SHENZHEN 0:6