Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
niurchch Red comet
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 24.8
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


14e minuut.
Wenliang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fansen is nu in balbezit. Fukuan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fukuan krijgt een gele kaart. Fansen raakt geblesseerd tijdens het duel. Fansen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
niurchch - Red comet 0:1

21e minuut.
Daar is Wenliang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenliang speelt de bal door. Zhushan is nu in balbezit. Zhushan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yuanbo de bal onder controle te krijgen. Pingjin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
niurchch - Red comet 0:2

25e minuut.
Yunsheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Fansen verovert de bal door een tackle van achteren. Fansen met een sublieme pass. Zhushan is nu in balbezit. Zhushan draait met de bal, schiet en ... Pingjin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niurchch 74%, Red comet 26%.
niurchch - Red comet 0:2

51e minuut.
Qiuliang onderschept slim de pass. Qiuliang geeft een hoge lob. Yuanbo kopt de bal weg. Fansen heeft problemen om de bal te vangen. Fansen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pingjin trapt de bal weg. Qiuliang probeert naar een medespeler te passen. Zhushan rent richting de bal. Fansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fansen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niurchch 63%, Red comet 37%.
niurchch - Red comet 0:2