Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
沧海足球俱乐部 乌托邦
七三拳 Tactiek 无节操
53% Balbezit 47%
13% Spel op eigen helft 87%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62 gemiddelde waardering 44.6
brilliant Schieten good
excellent Passen adequate
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Kajetanowicz is nu in balbezit. Power rent richting de bal. Power met een sublieme pass. Avram geeft de bal voor. Tajner krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Borończyk met een snelle inworp. Gambiano is nu in balbezit. Hanliang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hanliang krijgt een gele kaart. Gambiano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Borończyk met een snel genomen vrije trap. Maqueda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 1:0

6e minuut.
Soru bereikt de bal nog maar net als eerste. Soru passt de bal zonder na te denken. Hanliang rent richting de bal. Gambiano onderschept slim de pass. Gambiano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Avram geeft een hoge lob. Tajner kopt de bal weg. Maqueda rent richting de bal. Maqueda passt de bal in één keer door. Tajner rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 2:0

12e minuut.
Kajetanowicz passt de bal in één keer door. Avram rent richting de bal. Avram speelt de bal door. Maqueda heeft problemen om de bal te vangen. Maqueda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Inworp. Mirzəzadə zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borończyk is nu in balbezit. Borończyk geeft een lange en hoge pass. Tajner springt en kopt de bal. Hongzhang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Devoldere kopt de bal weg. Xuân Trường geeft de bal voor. Tajner is nu in balbezit. Maqueda rent richting de bal. Maqueda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 3:0

21e minuut.
Gambiano is nu in balbezit. Gambiano geeft de bal voor. Maqueda rent richting de bal. Maqueda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 4:0

23e minuut.
Tajner verovert de bal door een tackle van achteren. Tajner passt de bal zonder na te denken. Maqueda rent richting de bal. Maqueda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 5:0

25e minuut.
Rabello geeft een lange en hoge pass. Inworp. Avram zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maqueda rent richting de bal. Maqueda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Filolungo kopt de bal weg. Avram bereikt de bal nog maar net als eerste. Avram passt de bal met de wreef. Tajner is nu in balbezit. Tajner haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 6:0

31e minuut.
Fen probeert de bal aan de voet te houden. Borończyk probeert naar een medespeler te passen. Gambiano rent richting de bal. Gambiano draait met de bal, schiet en ... Hongzhang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 7:0

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kajetanowicz met de inworp. Soru rent richting de bal. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Soru kopt de bal weg. Kabała rent richting de bal. Avram onderschept slim de pass. Avram geeft de bal voor. Tajner springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gambiano passt de bal zonder na te denken. Borończyk geeft de bal voor. Maqueda rent richting de bal. Maqueda schiet op doel. Hongzhang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 8:0

36e minuut.
Mirzəzadə rent richting de bal. Mirzəzadə geeft de bal voor. Tajner kopt de bal weg. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Gambiano rent richting de bal. Gambiano speelt de bal door. Tajner is nu in balbezit. Tajner draait met de bal, schiet en ... Leanca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hongzhang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Borończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borończyk passt de bal in één keer door. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano draait met de bal, schiet en ... Hongzhang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 9:0

43e minuut.
Tajner kopt de bal weg. Klungelig pakt Fen de bal. Maqueda is nu in balbezit. Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajner schiet op doel. Hongzhang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 沧海足球俱乐部 13%, 乌托邦 87%.
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 9:0

49e minuut.
Power passt de bal zonder na te denken. Daar is Fen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maqueda is nu in balbezit. Maqueda draait met de bal, schiet en ... Hongzhang maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

50e minuut.
Avram bereikt de bal nog maar net als eerste. Avram passt de bal met de wreef. Tajner rent richting de bal. Maqueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 10:0

52e minuut.
Borończyk kopt de bal weg. Daar is Gambiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano onderschept slim de pass. Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gambiano geeft een hoge lob. Daar is Leanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tajner rent richting de bal. Tajner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 11:0

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hongzhang niet meer kan verder spelen. Xiaolun komt het veld opgelopen.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avram met een snelle inworp. Tajner is nu in balbezit. Tajner geeft een lange en hoge pass. Xiaolun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 12:0

60e minuut.
Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajner haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Leanca de bal onder controle te krijgen. Gambiano is nu in balbezit. Gambiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 13:0

61e minuut.
Kabała passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Leanca de bal. Maqueda verovert de bal door een tackle van achteren. Tajner rent richting de bal. Tajner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gambiano passt de bal zonder na te denken. Avram geeft een lange en hoge pass. Tajner kopt de bal weg. Maqueda is nu in balbezit. Maqueda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gambiano rent richting de bal. Gambiano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 14:0

66e minuut.
Günay kopt de bal weg. Borończyk is nu in balbezit. Borończyk geeft een lange en hoge pass. Tajner heeft problemen om de bal te vangen. Tajner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Avram met een sublieme pass. Maqueda is nu in balbezit. Maqueda passt de bal in één keer door. Tajner is nu in balbezit. Tajner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 15:0

72e minuut.
Mirzəzadə met een sublieme pass. Borończyk rent richting de bal. Borończyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gambiano de bal. Gambiano haalt uit met een fantastische trap. Xiaolun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Topolus rent richting de bal. Topolus geeft een lange en hoge pass. Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajner haalt uit met een fantastische trap. Xiaolun maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 16:0

79e minuut.
Maqueda rent richting de bal. Maqueda geeft een hoge lob. Borończyk is nu in balbezit. Borończyk geeft een lange en hoge pass. Maqueda krijgt zijn hoofd ertegen. Xiaolun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fen heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Maqueda geeft de bal voor. Gambiano heeft problemen om de bal te vangen. Gambiano draait met de bal, schiet en ... Soru probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 17:0

80e minuut.
Daar is Rabello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maqueda verovert de bal door een tackle van achteren. Maqueda geeft een lange en hoge pass. Tajner is nu in balbezit. Tajner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rabello met een snelle inworp. Avram rent richting de bal. Avram passt de bal in één keer door. Maqueda is nu in balbezit. Maqueda haalt uit met een fantastische trap. Xiaolun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Xuân Trường geeft een lange en hoge pass. Gambiano rent richting de bal. Hanliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano verovert de bal door een tackle van achteren. Gambiano geeft een hoge lob. Xiaolun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maqueda is nu in balbezit. Devoldere legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Devoldere krijgt een gele kaart. Maqueda raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tajner neemt zijn aanloop. Xiaolun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 沧海足球俱乐部 12%, 乌托邦 88%.
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 18:0