Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
河南省中土队 胜利AC米兰
声东击西 Tactiek szq520zq
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 36.4
good Schieten solid
good Passen average
good Verdedigen adequate


11e minuut.
Dongcheng rent richting de bal. Dongcheng speelt de bal door. Vasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasko geeft een lange en hoge pass. Lingyun bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ghinescu zal de hoekschop nemen. Tylak is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Wiercioch verovert de bal door een tackle van achteren. Wiercioch geeft een lange en hoge pass. Rein bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Rein de bal. Rein schiet op doel. Ratinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Dongcheng passt de bal met de wreef. Orczykowski met een sublieme pass. Xueshan rent richting de bal. Xueshan haalt uit met een fantastische trap. Ratinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
河南省中土队 - 胜利AC米兰 1:0

22e minuut.
Zhicheng geeft een hoge lob. Wiercioch kopt de bal weg. Vasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rein onderschept slim de pass. Rein schiet op doel. Ratinho bokst de bal weg.

28e minuut.
Orczykowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzymowski is nu in balbezit. Rein tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rein krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Xueshan probeert de bal met de borst te controleren. Punsch rent richting de bal. Punsch geeft de bal voor. Baojiang is nu in balbezit. Baojiang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Rein geeft de bal voor. Dongcheng heeft problemen om de bal te vangen. Gładki maakt een afschuwelijke overtreding. Gładki krijgt een gele kaart. Dongcheng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gravgaard wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Punsch kopt de bal weg. Wukovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Wukovics passt de bal in één keer door. Lingyun rent richting de bal. Lingyun draait met de bal, schiet en ... Yibei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Susanni de bal. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun haalt uit met een fantastische trap. Yibei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Orczykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Orczykowski probeert naar een medespeler te passen. Xueshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xueshan draait met de bal, schiet en ... Ratinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
河南省中土队 - 胜利AC米兰 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 河南省中土队 43%, 胜利AC米兰 57%.
河南省中土队 - 胜利AC米兰 2:0

47e minuut.
Wukovics is nu in balbezit. Wukovics passt de bal in één keer door. Harvey rent richting de bal. Lingyun verovert de bal door een tackle van achteren. Lingyun schiet op doel. Yibei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Orczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orczykowski speelt de bal door. Xueshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xueshan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
河南省中土队 - 胜利AC米兰 3:0

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yibei trapt de bal weg van het doel. Gravgaard kopt de bal weg. Dongcheng is nu in balbezit. Dongcheng schiet op doel. Ratinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Lingyun speelt de bal door. Wukovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingyun rent richting de bal. Lingyun heeft problemen om de bal te vangen. Lingyun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Dongcheng passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wiercioch de bal. Xueshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongcheng rent richting de bal. Dongcheng schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Susanni is nu in balbezit. Ghinescu onderschept slim de pass. Ghinescu speelt de bal door. Lingyun rent richting de bal. Lingyun draait met de bal, schiet en ... Yibei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gravgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravgaard speelt de bal door. Wiercioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Xueshan is nu in balbezit. Xueshan schiet op doel. Ratinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Wukovics kopt de bal weg. Lingyun probeert de bal aan de voet te houden. Harvey rent richting de bal. Lingyun onderschept slim de pass. Lingyun schiet op doel. Yibei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Susanni kan de bal niet met de borst controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ghinescu zal de hoekschop nemen. Baojiang krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Wukovics rent richting de bal. Baojiang is nu in balbezit. Gravgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Wukovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Wukovics haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
河南省中土队 - 胜利AC米兰 3:1

88e minuut.
Gravgaard speelt de bal door. Rein bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rein raakt geblesseerd tijdens het duel. Xueshan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 河南省中土队 41%, 胜利AC米兰 59%.
河南省中土队 - 胜利AC米兰 3:1