Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
河南省中土队 KINGSHOW FC
声东击西 Tactiek jzzl532jg
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
47.8 gemiddelde waardering 51.9
good Schieten very good
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


8e minuut.
Gui controleert de bal met de borst. Rein is nu in balbezit. Gui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gui krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Daar is Liben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topór bereikt de bal nog maar net als eerste. Topór probeert naar een medespeler te passen. Urs rent richting de bal. Urs haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Liben bereikt de bal nog maar net als eerste. Liben passt de bal in één keer door. Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz draait met de bal, schiet en ... Yibei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
河南省中土队 - KINGSHOW FC 0:1

17e minuut.
Liben speelt de bal door. Topór bereikt de bal nog maar net als eerste. Topór probeert naar een medespeler te passen. Łachacz is nu in balbezit. Łachacz haalt uit met een fantastische trap. Yibei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Liben onderschept slim de pass. Liben speelt de bal door. Urs rent richting de bal. Urs haalt uit met een fantastische trap. Yibei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
河南省中土队 - KINGSHOW FC 0:2

27e minuut.
Susanni probeert de bal aan de voet te houden. Weijian is nu in balbezit. Weijian passt de bal zonder na te denken. Urs rent richting de bal. Urs draait met de bal, schiet en ... Yibei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
河南省中土队 - KINGSHOW FC 0:3

29e minuut.
Gui passt de bal zonder na te denken. Weijian is nu in balbezit. Weijian speelt de bal door. Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Marmolejo Martínez geeft een hoge lob. Gui rent richting de bal. Gui passt de bal zonder na te denken. Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
河南省中土队 - KINGSHOW FC 0:4

35e minuut.
Ortega komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Ortega rent richting de bal. Ortega geeft een lange en hoge pass. Tylak heeft problemen om de bal te vangen. Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs draait met de bal, schiet en ... Yibei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
河南省中土队 - KINGSHOW FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 河南省中土队 69%, KINGSHOW FC 31%.
河南省中土队 - KINGSHOW FC 0:5

46e minuut.
Postoacă komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gui passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Łachacz de bal. Liben is nu in balbezit. Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Postoacă rent richting de bal. Łachacz rent richting de bal. Postoacă rent richting de bal. Postoacă haalt uit met een fantastische trap. Łachacz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
河南省中土队 - KINGSHOW FC 0:6

53e minuut.
Gui probeert naar een medespeler te passen. Weijian bereikt de bal nog maar net als eerste. Weijian geeft een hoge lob. Postoacă is nu in balbezit. Postoacă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Inworp. Ortega met een snelle inworp. Gui geeft de bal voor. Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Dongcheng rent richting de bal. Ortega onderschept slim de pass. Ortega geeft een lange en hoge pass. Postoacă rent richting de bal. Postoacă draait met de bal, schiet en ... Yibei bokst de bal weg. Łachacz heeft problemen om de bal te vangen. Łachacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
河南省中土队 - KINGSHOW FC 0:7

61e minuut.
Dongcheng passt de bal in één keer door. Gravgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravgaard passt de bal in één keer door. Xueshan rent richting de bal. Xueshan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pacheco komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gravgaard is nu in balbezit. Gravgaard geeft een hoge lob. Orczykowski rent richting de bal. Orczykowski geeft de bal voor. Xueshan maakt een snoekduik en kopt de bal. Guozhang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Liben bereikt de bal nog maar net als eerste. Liben geeft een hoge lob. Łachacz rent richting de bal. Łachacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
河南省中土队 - KINGSHOW FC 0:8

87e minuut.
Zhicheng geeft de bal voor. Dongcheng bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lenta. Dongcheng wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dongcheng kan niet meer verder spelen. Kowalczyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 河南省中土队 65%, KINGSHOW FC 35%.
河南省中土队 - KINGSHOW FC 0:8