Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
湖人2009 FC.SHENZHEN
dsh532 Tactiek 小强流352
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 38.9
very good Schieten average
adequate Passen average
very good Verdedigen average


19e minuut.
Tingfeng is nu in balbezit. Qianglong rent richting de bal. Qianglong geeft de bal voor. Hobbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbs schiet op doel. Peng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sarnowski rent richting de bal. Sarnowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
湖人2009 - FC.SHENZHEN 1:0

21e minuut.
Senderos speelt de bal door. Penggen bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuexin begaat een overtreding. Xuexin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 湖人2009 64%, FC.SHENZHEN 36%.
湖人2009 - FC.SHENZHEN 1:0

46e minuut.
Barros komt het veld opgelopen.

55e minuut.
xiaofeng geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yutong met een snelle inworp. Sarnowski rent richting de bal. Sarnowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Penggen is nu in balbezit. Penggen passt de bal in één keer door. Yutong met een sublieme pass. Hobbs rent richting de bal. Hobbs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Youyou komt het veld opgelopen. Plecety komt het veld opgelopen. Oseku komt het veld opgelopen. Burcov komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Oseku geeft een lange en hoge pass. Plecety geeft de bal voor. Youyou kopt de bal weg. Daar is xiaofeng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plecety rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Burcov neemt de hoekschop. Plecety rent richting de bal. Plecety passt de bal met de wreef. Youyou rent richting de bal. Youyou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Youyou controleert de bal met de borst. Oseku is nu in balbezit. Oseku passt de bal met de wreef. Plecety is nu in balbezit. Plecety haalt uit met een fantastische trap. Peng bokst de bal weg.

83e minuut.
Oseku onderschept slim de pass. Oseku probeert naar een medespeler te passen. Plecety rent richting de bal. xiaofeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecety verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Penggen geeft een hoge lob. Plecety is nu in balbezit. xiaofeng rent richting de bal. Plecety onderschept slim de pass. Plecety schiet op doel. Peng bokst de bal weg. Youyou is nu in balbezit. Youyou haalt uit met een fantastische trap. Peng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 湖人2009 47%, FC.SHENZHEN 53%.
湖人2009 - FC.SHENZHEN 1:0