Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bushgan 胜利AC米兰
Normal Tactiek szq520zq
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 36.7
poor Schieten excellent
weak Passen average
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Wukovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Qixing probeert naar een medespeler te passen. Ghinescu kopt de bal weg. Lingyun rent richting de bal. Lingyun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Wukovics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haotian met een sublieme pass. Ghinescu probeert naar een medespeler te passen. Lingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingyun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Yingchao geeft de bal voor. Vasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasko geeft een hoge lob. Baojiang is nu in balbezit. Baojiang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bushgan - 胜利AC米兰 0:1

17e minuut.
Youcai rent richting de bal. Baojiang is nu in balbezit. Wukovics is nu in balbezit. Baojiang rent richting de bal. Baojiang schiet op doel. Qixing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Shengqing de bal. Qixing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Ghinescu geeft een lange en hoge pass. Lingyun kopt de bal weg. Baojiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Baojiang draait met de bal, schiet en ... Qixing werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bushgan - 胜利AC米兰 0:2

24e minuut.
Yingchao heeft problemen om de bal te vangen. Yingchao met een sublieme pass. Fujian rent richting de bal. Fujian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bushgan - 胜利AC米兰 1:2

32e minuut.
Youcai heeft problemen om de bal te vangen. Krzymowski geeft een hoge lob. Lingyun kopt de bal weg. Baojiang rent richting de bal. Baojiang schiet op doel. Qixing bokst de bal weg.

32e minuut.
Sarris met een snelle inworp. Wukovics rent richting de bal. Wukovics passt de bal met de wreef. Lingyun rent richting de bal. Lingyun haalt uit met een fantastische trap. Qixing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Krzymowski passt de bal in één keer door. Zeming rent richting de bal. Baojiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Baojiang draait met de bal, schiet en ... Qixing probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bushgan - 胜利AC米兰 1:3

42e minuut.
Sarris passt de bal in één keer door. Zeming rent richting de bal. Lingyun onderschept slim de pass. Lingyun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bushgan - 胜利AC米兰 1:4

44e minuut.
Wukovics speelt de bal door. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu met een sublieme pass. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bushgan 63%, 胜利AC米兰 37%.
bushgan - 胜利AC米兰 1:4

46e minuut.
Longqiang passt de bal met de wreef. Haotian rent richting de bal. Haotian speelt de bal door. Kanglong heeft problemen om de bal te vangen. Kanglong geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Ratinho trapt de bal weg. Wukovics kopt de bal weg. Shengqing heeft problemen om de bal te vangen. Baojiang is nu in balbezit. Baojiang draait met de bal, schiet en ... Qixing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Zeming geeft een hoge lob. Inworp. Ghinescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wukovics is nu in balbezit. Wukovics haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Zeming geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghinescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wukovics rent richting de bal. Wukovics draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Baojiang rent richting de bal. Baojiang geeft een hoge lob. Shengqing bereikt de bal nog maar net als eerste. Baojiang verovert de bal door een tackle van achteren. Baojiang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Su rent richting de bal. Haotian geeft een hoge lob. Youcai bereikt de bal nog maar net als eerste. Youcai draait met de bal, schiet en ... Ratinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bushgan - 胜利AC米兰 2:4

67e minuut.
Lingyun krijgt zijn hoofd ertegen. De bal rolt over de achterlijn. Qixing trapt de bal weg. Wukovics is nu in balbezit. Wukovics draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bushgan - 胜利AC米兰 2:5

68e minuut.
Fujian met een sublieme pass. Daar is Youcai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baojiang verovert de bal door een tackle van achteren. Baojiang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Wukovics speelt de bal door. Zeming rent richting de bal. Lingyun verovert de bal door een tackle van achteren. Lingyun draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Baojiang draait met de bal, schiet en ... Zeming probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingyun haalt uit met een fantastische trap. Qixing probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bushgan - 胜利AC米兰 2:6

74e minuut.
Inworp. Gładki met een snelle inworp. Krzymowski speelt de bal door. Lingyun rent richting de bal. Lingyun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
bushgan - 胜利AC米兰 2:7

88e minuut.
Longqiang probeert naar een medespeler te passen. Yingchao bereikt de bal nog maar net als eerste. Yingchao passt de bal in één keer door. Fujian bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bushgan 60%, 胜利AC米兰 40%.
bushgan - 胜利AC米兰 2:7