Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
niurchch 牛肉串串
Normal Tactiek 牛肉串
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 44.8
weak Schieten poor
weak Passen solid
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Yunsheng geeft een lange en hoge pass. Lulei rent richting de bal. Lulei passt de bal in één keer door. Jiaqi is nu in balbezit. Jiaqi geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Laifu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Abdul`ahat de bal. Abdul`ahat geeft de bal voor. Jingjing rent richting de bal. Jingjing draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Csankó rent richting de bal. Csankó passt de bal in één keer door. Gherman speelt de bal door. Jingjing rent richting de bal. Jingjing draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Laifu geeft de bal voor. Liqun heeft problemen om de bal te vangen. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman haalt uit met een fantastische trap. Jingjing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Yunsheng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liqun is nu in balbezit. Liqun geeft de bal voor. Marczuk kopt de bal weg. Dayıoğlu geeft een hoge lob. Pingjin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jingjing probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dowgwiłło met een sublieme pass. Abdul`ahat geeft een hoge lob. Jingjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Laifu met een sublieme pass. Abdul`ahat kan de bal niet met de borst controleren. Abdul`ahat met een sublieme pass. Jingjing rent richting de bal. Jingjing haalt uit met een fantastische trap. Pingjin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Csankó probeert naar een medespeler te passen. Dayıoğlu speelt de bal door. Laifu met een sublieme pass. Jingjing is nu in balbezit. Jingjing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Jingjing heeft problemen om de bal te vangen. Fukuan rent richting de bal. Laifu onderschept slim de pass. Jingjing rent richting de bal. Jingjing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Lulei geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abdul`ahat met een snelle inworp. Laifu geeft een hoge lob. Jingjing springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niurchch - 牛肉串串 0:1

44e minuut.
Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Csankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Csankó probeert naar een medespeler te passen. Jingjing rent richting de bal. Jingjing draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Csankó raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ricard komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Xiantang heeft problemen om de bal te vangen. Gherman rent richting de bal. Gherman passt de bal zonder na te denken. Daar is Jingjing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jingjing haalt uit met een fantastische trap. Pingjin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niurchch 85%, 牛肉串串 15%.
niurchch - 牛肉串串 0:1

49e minuut.
Abdul`ahat met de inworp. Klungelig pakt Laifu de bal. Fukuan onderschept slim de pass. Abdul`ahat bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul`ahat geeft een lange en hoge pass. Pingjin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jingjing bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
niurchch - 牛肉串串 0:2

50e minuut.
Jingjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman is nu in balbezit. Jingjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingjing draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gherman de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
niurchch - 牛肉串串 0:3

57e minuut.
Abdul`ahat met de inworp. Laifu is nu in balbezit. Laifu geeft een lange en hoge pass. Ricard rent richting de bal. Ricard geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Liqun geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dayıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman draait met de bal, schiet en ... Pingjin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Dongjin rent richting de bal. Dowgwiłło met een sublieme pass. Ricard speelt de bal door. Jingjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingjing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Laifu rent richting de bal. Laifu met een sublieme pass. Daar is Abdul`ahat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdul`ahat geeft een lange en hoge pass. Jingjing springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Pingjin trapt de bal weg. Ricard probeert naar een medespeler te passen. Dayıoğlu is nu in balbezit. Daar is Dayıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dayıoğlu geeft een lange en hoge pass. Pingjin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Ricard rent richting de bal. Ricard met een sublieme pass. Jingjing heeft problemen om de bal te vangen. Laifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Laifu schiet op doel. Pingjin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Lulei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman probeert naar een medespeler te passen. Jingjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingjing draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ricard kopt de bal weg. Jingjing heeft problemen om de bal te vangen. Liqun is nu in balbezit. Gherman onderschept slim de pass. Gherman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pingjin probeert naar een medespeler te passen. Abdul`ahat kopt de bal weg. Jingjing rent richting de bal. Jingjing passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
niurchch - 牛肉串串 0:4

88e minuut.
Gherman passt de bal met de wreef. Laifu rent richting de bal. Yunsheng begaat een overtreding. Yunsheng krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niurchch 90%, 牛肉串串 10%.
niurchch - 牛肉串串 0:4