Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yinmo Shougang FC.TAKO
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.3
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Qixia bereikt de bal nog maar net als eerste. Qixia speelt de bal door. Shiqi is nu in balbezit. Baorui rent richting de bal. Baorui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Zhengdao bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiqi verovert de bal door een tackle van achteren. Shiqi met een sublieme pass. Baizhi rent richting de bal. Baizhi geeft de bal voor. Guangxin bokst de bal weg. Haitao heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yinmo Shougang - FC.TAKO 1:0

11e minuut.
Zhengdao probeert naar een medespeler te passen. Beijing rent richting de bal. Met opzet legt Haitao zijn tegenspeler op de grond. Haitao krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Xuanlong kopt de bal weg. Daar is Beixing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guangyu probeert naar een medespeler te passen. Zhengdao is nu in balbezit. Zhengdao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yinmo Shougang - FC.TAKO 1:1

22e minuut.
Zhengdao heeft problemen om de bal te vangen. Jiade rent richting de bal. Jiade geeft een lange en hoge pass. Haitao heeft problemen om de bal te vangen. Haitao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Baorui bereikt de bal nog maar net als eerste. Baorui geeft een hoge lob. Xuanlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Qixia verovert de bal door een tackle van achteren. Qixia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tianze speelt de bal door. Guangyu rent richting de bal. Guangyu met een sublieme pass. Zhengdao rent richting de bal. Zhengdao draait met de bal, schiet en ... Miao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yinmo Shougang - FC.TAKO 1:2

34e minuut.
Beijing geeft de bal voor. Zhengdao is nu in balbezit. Zhengdao haalt uit met een fantastische trap. Ze probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Yinmo Shougang - FC.TAKO 1:3

40e minuut.
Yadong is nu in balbezit. Yadong passt de bal zonder na te denken. Zhengdao heeft problemen om de bal te vangen. Zhengdao schiet op doel. Beijing probeert de bal aan de voet te houden. Miao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yinmo Shougang 59%, FC.TAKO 41%.
Yinmo Shougang - FC.TAKO 1:3

47e minuut.
Dexi is nu in balbezit. Beijing is nu in balbezit. Baorui schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baorui krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Tianze geeft een lange en hoge pass. Yadong kopt de bal weg. Zhengdao rent richting de bal. Zhengdao draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Beijing is nu in balbezit. Beijing draait met de bal, schiet en ... Shiqi controleert de bal met de borst. Beijing is nu in balbezit. Beijing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yinmo Shougang - FC.TAKO 1:4

57e minuut.
Rongsheng geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baizhi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baorui rent richting de bal. Baorui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Guangyu is nu in balbezit. Guangyu speelt de bal door. Zhengdao is nu in balbezit. Zhengdao draait met de bal, schiet en ... Miao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yinmo Shougang - FC.TAKO 1:5

64e minuut.
Shiqi met een sublieme pass. Yadong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yadong passt de bal met de wreef. Zhengdao rent richting de bal. Zhengdao haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Jiade is nu in balbezit. Jiade geeft een lange en hoge pass. Beixing rent richting de bal. Guangyu verovert de bal door een tackle van achteren. Guangyu geeft een lange en hoge pass. Paal! Miao probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yinmo Shougang - FC.TAKO 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yinmo Shougang 61%, FC.TAKO 39%.
Yinmo Shougang - FC.TAKO 1:6