Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiqi Guanggu Ayumi
Normal Tactiek Defend
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Yijin rent richting de bal. Zhicheng verovert de bal door een tackle van achteren. Zhicheng passt de bal in één keer door. Hongyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiqi Guanggu - Ayumi 0:1

14e minuut.
Daliang rent richting de bal. Daliang passt de bal met de wreef. Juingyu is nu in balbezit. Hongyun verovert de bal door een tackle van achteren. Hongyun schiet op doel. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Jingyu geeft de bal voor. Xiuyuan is nu in balbezit. Gai met een sublieme pass. Zhicheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhicheng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Haiyong met een sublieme pass. Zhicheng speelt de bal door. Hongyun rent richting de bal. Hongyun schiet op doel. Jinbai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiqi Guanggu - Ayumi 0:2

24e minuut.
Yijin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhicheng onderschept slim de pass. Zhicheng passt de bal met de wreef. Hongyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyun schiet op doel. Jinbai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Haiyong speelt de bal door. Menglin heeft problemen om de bal te vangen. Menglin passt de bal met de wreef. Haiyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Haiyong draait met de bal, schiet en ... Jinbai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiqi Guanggu - Ayumi 0:3

38e minuut.
Huiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Xianyu onderschept slim de pass. Xianyu passt de bal met de wreef. Daliang is nu in balbezit. Daliang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Jiagui met de inworp. Daliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Daliang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daliang legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiqi Guanggu - Ayumi 1:3

43e minuut.
Hongyun rent richting de bal. Nannan rent richting de bal. Hongyun onderschept slim de pass. Hongyun schiet op doel. Jinbai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiqi Guanggu - Ayumi 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiqi Guanggu 58%, Ayumi 42%.
Shiqi Guanggu - Ayumi 1:4

68e minuut.
Haiyong passt de bal in één keer door. Xianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xianyu geeft een lange en hoge pass. Hongyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiqi Guanggu - Ayumi 1:5

72e minuut.
Xianyu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhicheng rent richting de bal. Zhicheng geeft een hoge lob. Hongyun is nu in balbezit. Hongyun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daliang probeert naar een medespeler te passen. Mingjian bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingjian passt de bal zonder na te denken. Fengshan heeft problemen om de bal te vangen. Fengshan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiqi Guanggu - Ayumi 2:5

79e minuut.
Haiyong kopt de bal weg. Zhicheng rent richting de bal. Zhicheng probeert naar een medespeler te passen. Hongyun is nu in balbezit. Hongyun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiqi Guanggu 66%, Ayumi 34%.
Shiqi Guanggu - Ayumi 2:5