Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baoqingtian Sanxia Chenglong Danshuiyu
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
5 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


19e minuut.
Xuanye rent richting de bal. Yunsheng rent richting de bal. Xuanye is nu in balbezit. Xuanye draait met de bal, schiet en ... Daar is Lianyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Sutang rent richting de bal. Shunfu rent richting de bal. Sutang bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutang haalt uit met een fantastische trap. Hongyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baoqingtian Sanxia - Chenglong Danshuiyu 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baoqingtian Sanxia 46%, Chenglong Danshuiyu 54%.
Baoqingtian Sanxia - Chenglong Danshuiyu 1:0

79e minuut.
Sutang is nu in balbezit. Sutang probeert naar een medespeler te passen. Guojiang heeft problemen om de bal te vangen. Shunfu rent richting de bal. Shunfu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Xiang onderschept slim de pass. Xiang passt de bal met de wreef. Xuanye rent richting de bal. Yunsheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunsheng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Guanyi passt de bal met de wreef. Guojiang is nu in balbezit. Tiequan onderschept slim de pass. Tiequan passt de bal met de wreef. Guanyi geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baoqingtian Sanxia 34%, Chenglong Danshuiyu 66%.
Baoqingtian Sanxia - Chenglong Danshuiyu 1:0