Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zhejiang FC Internazionale Milano Nerazzurri
442 Tactiek gelato
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 29.3
average Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff geeft een lange en hoge pass. Sonko rent richting de bal. Sonko schiet op doel. Jicheng probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Klungelig pakt Quanji de bal. Sonko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonko passt de bal zonder na te denken. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff haalt uit met een fantastische trap. Jicheng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Sonko is nu in balbezit. Zhifu is nu in balbezit. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez is nu in balbezit. Jimenez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sonko probeert naar een medespeler te passen. Djorkaeff rent richting de bal. Met opzet legt Guangyong zijn tegenspeler op de grond. Djorkaeff is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sonko neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Jicheng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhejiang FC 45%, Internazionale Milano Nerazzurri 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zhejiang FC - Internazionale Milano Nerazzurri 0:0

54e minuut.
Guangyong geeft een lange en hoge pass. Amant kopt de bal weg. Quanji heeft problemen om de bal te vangen. Jimenez is nu in balbezit. Jimenez schiet op doel. Jicheng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Chunge geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jimenez met een snelle inworp. Klungelig pakt Djorkaeff de bal. Djorkaeff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Momo rent richting de bal. Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez geeft de bal voor. Djorkaeff rent richting de bal. Djorkaeff schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Loisel onderschept slim de pass. Jimenez met een sublieme pass. Momo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez haalt uit met een fantastische trap. Jicheng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Yiming speelt de bal door. Zhifu rent richting de bal. Zhifu geeft een hoge lob. Haitao rent richting de bal. Haitao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zhejiang FC - Internazionale Milano Nerazzurri 1:0

86e minuut.
Gassama komt het veld opgelopen. Née komt het veld opgelopen. Tassin komt het veld opgelopen. Jaccard komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Jaccard speelt de bal door. Amant rent richting de bal. Amant geeft een hoge lob. Née is nu in balbezit. Née haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Née rent richting de bal. Momo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Née is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montagnac komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhejiang FC 45%, Internazionale Milano Nerazzurri 55%.
Zhejiang FC - Internazionale Milano Nerazzurri 1:0