Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 13:27
  • Competitiewedstrijd: Jia League.01
  • Stadion: Ayumi Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3097
Ayumi FC.TAKO
Defend Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
LvCheng verovert de bal door een tackle van achteren. Zhicheng is nu in balbezit. Zhicheng passt de bal zonder na te denken. Hongyun is nu in balbezit. Hongyun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Beijing heeft problemen om de bal te vangen. Zhicheng rent richting de bal. Zhicheng passt de bal zonder na te denken. Hongyun is nu in balbezit. Hongyun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Dexi speelt de bal door. Xuanlong is nu in balbezit. Hongyun verovert de bal door een tackle van achteren. Hongyun schiet op doel. Xiaoyin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Beijing bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhicheng rent richting de bal. Zhicheng met een sublieme pass. Zhengdao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengdao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayumi 40%, FC.TAKO 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ayumi - FC.TAKO 0:0

49e minuut.
Zhicheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhicheng passt de bal met de wreef. Hongyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyun haalt uit met een fantastische trap. Xiaoyin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tianze probeert naar een medespeler te passen. Xianyu is nu in balbezit. Xianyu met een sublieme pass. Zhengdao rent richting de bal. Zhengdao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayumi - FC.TAKO 0:1

73e minuut.
Gai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhicheng rent richting de bal. Zhicheng geeft de bal voor. Hongyun rent richting de bal. Hongyun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Haiyong is nu in balbezit. Haiyong passt de bal met de wreef. Xuanlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dexi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dexi geeft een hoge lob. Haiying probeert de bal aan de voet te houden. Zhengdao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengdao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayumi 49%, FC.TAKO 51%.
Ayumi - FC.TAKO 0:1