Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiqi Guanggu Yinmo Shougang
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Dalong geeft een hoge lob. Liangde is nu in balbezit. Juingyu verovert de bal door een tackle van achteren. Baorui onderschept slim de pass. Baorui draait met de bal, schiet en ... Jinbai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiqi Guanggu - Yinmo Shougang 0:1

13e minuut.
Baizhi onderschept slim de pass. Baizhi met een sublieme pass. Liangde rent richting de bal. Baorui is nu in balbezit. Baorui schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Rancheng geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baizhi met een snelle inworp. Baorui is nu in balbezit. Baorui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zhengping geeft een lange en hoge pass. Jingyu rent richting de bal. Jingyu passt de bal met de wreef. Liangde bereikt de bal nog maar net als eerste. Liangde haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shiqi Guanggu - Yinmo Shougang 0:2

40e minuut.
Ze trapt de bal weg van het doel. Yijin rent richting de bal. Yijin met een sublieme pass. Jiagui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiagui geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Yubin heeft problemen om de bal te vangen. Shiqi rent richting de bal. Yubin maakt een afschuwelijke overtreding. Yubin krijgt een gele kaart. Shiqi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Shiqi kan niet meer verder spelen. Haitao komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiqi Guanggu 57%, Yinmo Shougang 43%.
Shiqi Guanggu - Yinmo Shougang 0:2

48e minuut.
Qixia passt de bal met de wreef. Liangde is nu in balbezit. Baorui is nu in balbezit. Baorui haalt uit met een fantastische trap. Jinbai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiqi Guanggu - Yinmo Shougang 0:3

71e minuut.
Menglin rent richting de bal. Baizhi onderschept slim de pass. Baizhi passt de bal in één keer door. Liangde rent richting de bal. Liangde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jingyu is nu in balbezit. Baorui onderschept slim de pass. Baorui haalt uit met een fantastische trap. Jinbai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiqi Guanggu - Yinmo Shougang 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiqi Guanggu 55%, Yinmo Shougang 45%.
Shiqi Guanggu - Yinmo Shougang 0:4