Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liangying Valley F.C. Baoqingtian Sanxia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.6
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Heng geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zongtang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sutang rent richting de bal. Sutang geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Quanshun is nu in balbezit. Songshan verovert de bal door een tackle van achteren. Songshan probeert naar een medespeler te passen. Zhihao rent richting de bal. Zhihao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Jianying kopt de bal weg. Quanshun rent richting de bal. Quanshun passt de bal met de wreef. Shunfu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shunfu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Guanyi passt de bal in één keer door. Qingming rent richting de bal. Qingming geeft de bal voor. Zhihao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhihao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liangying Valley F.C. - Baoqingtian Sanxia 1:0

12e minuut.
Zhangguang is nu in balbezit. Zhangguang passt de bal in één keer door. Songshan rent richting de bal. Zhihao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhihao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tenglong probeert naar een medespeler te passen. Zhangguang rent richting de bal. Zhangguang geeft een lange en hoge pass. Zhihao rent richting de bal. Zhihao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Baozhong met een harde bal richting middenveld. Suhang kopt de bal weg. Zhizun is nu in balbezit. Zhihao onderschept slim de pass. Zhihao haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Liangying Valley F.C. - Baoqingtian Sanxia 2:0

20e minuut.
Guanyi geeft een hoge lob. Songshan rent richting de bal. Songshan passt de bal met de wreef. Zhihao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhihao draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

33e minuut.
Heng rent richting de bal. Heng probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zhiqiang de bal. Sutang rent richting de bal. Sutang draait met de bal, schiet en ... Weiguo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Liangying Valley F.C. - Baoqingtian Sanxia 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liangying Valley F.C. 43%, Baoqingtian Sanxia 57%.
Liangying Valley F.C. - Baoqingtian Sanxia 2:1

51e minuut.
Songshan passt de bal zonder na te denken. Zhihao is nu in balbezit. Lianyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhihao onderschept slim de pass. Zhihao haalt uit met een fantastische trap. Baozhong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Guanyi probeert naar een medespeler te passen. Tiequan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiequan geeft een lange en hoge pass. Shunfu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shunfu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Liangying Valley F.C. - Baoqingtian Sanxia 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liangying Valley F.C. 63%, Baoqingtian Sanxia 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liangying Valley F.C. - Baoqingtian Sanxia 2:2