Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internazionale Milano Nerazzurri Baoliang Qinglong
gelato Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
19 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 19.4
redelijk Schieten zwak
matig Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


8e minuut.
Métayer geeft de bal voor. Klungelig pakt Jimenez de bal. Met opzet legt Yujian zijn tegenspeler op de grond. Yujian is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jimenez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Sonko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale Milano Nerazzurri - Baoliang Qinglong 1:0

18e minuut.
Sonko probeert naar een medespeler te passen. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff haalt uit met een fantastische trap. Honglian probeert de bal aan de voet te houden. Oulu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale Milano Nerazzurri - Baoliang Qinglong 2:0

29e minuut.
Shenhao geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jimenez met een snelle inworp. Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Jimenez is nu in balbezit. Jimenez probeert naar een medespeler te passen. Sonko is nu in balbezit. Sonko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale Milano Nerazzurri - Baoliang Qinglong 3:0

36e minuut.
Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingchang verovert de bal door een tackle van achteren. Mingchang met een sublieme pass. Yunqun rent richting de bal. Yunqun haalt uit met een fantastische trap. Fosso bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sonko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez is nu in balbezit. Jimenez passt de bal in één keer door. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale Milano Nerazzurri - Baoliang Qinglong 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionale Milano Nerazzurri 56%, Baoliang Qinglong 44%.
Internazionale Milano Nerazzurri - Baoliang Qinglong 4:0

54e minuut.
Jimenez kopt de bal weg. Djorkaeff controleert de bal met de borst. Sonko is nu in balbezit. Djorkaeff rent richting de bal. Djorkaeff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Jimenez kopt de bal weg. Klungelig pakt Hongtao de bal. Sonko bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gassama met een snelle inworp. Amant rent richting de bal. Yunqun begaat een overtreding. Yunqun krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Jimenez probeert naar een medespeler te passen. Sonko rent richting de bal. Sonko met een sublieme pass. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff draait met de bal, schiet en ... Oulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Yunqun kopt de bal weg. Daar is Sonko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonko passt de bal zonder na te denken. Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff haalt uit met een fantastische trap. Oulu bokst de bal weg.

83e minuut.
Jimenez probeert naar een medespeler te passen. Sonko is nu in balbezit. Sonko probeert naar een medespeler te passen. Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Jimenez probeert naar een medespeler te passen. Sonko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonko probeert naar een medespeler te passen. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionale Milano Nerazzurri 41%, Baoliang Qinglong 59%.
Internazionale Milano Nerazzurri - Baoliang Qinglong 4:0