Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yinmo Shougang Ayumi
Normal Tactiek Defend
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Qixia bereikt de bal nog maar net als eerste. Qixia geeft een lange en hoge pass. Liangde rent richting de bal. Liangde draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chunying de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Qixia geeft een lange en hoge pass. Haiying is nu in balbezit. Baorui is nu in balbezit. Baorui schiet op doel. Xiongshi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yinmo Shougang - Ayumi 1:0

6e minuut.
Zhicheng verovert de bal door een tackle van achteren. Zhicheng passt de bal met de wreef. Beixing rent richting de bal. Hongyun onderschept slim de pass. Hongyun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Zhicheng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baorui rent richting de bal. Zhicheng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhicheng krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Gai geeft een lange en hoge pass. Xianyu rent richting de bal. Xianyu geeft de bal voor. Hongyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gai speelt de bal door. Dalong rent richting de bal. Hongyun onderschept slim de pass. Hongyun haalt uit met een fantastische trap. Miao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Haitao is nu in balbezit. Haitao geeft een lange en hoge pass. Liangde rent richting de bal. Baorui is nu in balbezit. Baorui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zhengping is nu in balbezit. Zhicheng verovert de bal door een tackle van achteren. Zhicheng passt de bal met de wreef. Hongyun is nu in balbezit. Hongyun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yinmo Shougang 46%, Ayumi 54%.
Yinmo Shougang - Ayumi 1:0

57e minuut.
Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baizhi met een snelle inworp. Baorui geeft een lange en hoge pass. Paal!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Haiying de bal onder controle te krijgen. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan geeft een hoge lob. Hongyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyun haalt uit met een fantastische trap. Miao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yinmo Shougang - Ayumi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yinmo Shougang 59%, Ayumi 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yinmo Shougang - Ayumi 1:1