Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 13:27
  • Competitiewedstrijd: Jia League.01
  • Stadion: FC.TAKO Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2925
FC.TAKO Shiqi Guanggu
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.8
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Tianze passt de bal in één keer door. Juingyu kan de bal niet met de borst controleren. Juingyu geeft de bal voor. Fengshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengshan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Beijing kopt de bal weg. Daar is Juingyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengdao bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Zhengdao de bal. Zhengdao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.TAKO - Shiqi Guanggu 1:0

22e minuut.
Huiren rent richting de bal. Inworp. Huiren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daliang heeft problemen om de bal te vangen. Daliang draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Guangxin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Beijing is nu in balbezit. Yijin verovert de bal door een tackle van achteren. Beijing begaat een overtreding. Beijing krijgt een gele kaart. Yijin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daliang met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Xiaoyin de bal. Fengshan rent richting de bal. Fengshan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
LvCheng bereikt de bal nog maar net als eerste. LvCheng geeft een lange en hoge pass. Zhengdao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengdao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.TAKO - Shiqi Guanggu 2:0

28e minuut.
Menglin rent richting de bal. Guangyu onderschept slim de pass. Rancheng is nu in balbezit. Guangyu onderschept slim de pass. Guangyu geeft de bal voor. Jinbai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.TAKO - Shiqi Guanggu 3:0

31e minuut.
Menglin rent richting de bal. Dexi is nu in balbezit. Dexi passt de bal met de wreef. Zhengdao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengdao haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Juingyu passt de bal zonder na te denken. Jingyu geeft de bal voor. Fengshan kopt de bal weg. Daliang rent richting de bal. Daliang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Yijin is nu in balbezit. Met opzet legt LvCheng zijn tegenspeler op de grond. Yijin raakt geblesseerd tijdens het duel. Yijin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rongsheng kopt de bal weg. Daliang rent richting de bal. Daliang schiet op doel. Guangxin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Beijing onderschept slim de pass. Beijing geeft een hoge lob. Zhengdao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengdao draait met de bal, schiet en ... Jinbai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.TAKO 37%, Shiqi Guanggu 63%.
FC.TAKO - Shiqi Guanggu 3:0

52e minuut.
Menglin geeft de bal voor. Inworp. Guangyu met de inworp. Beijing rent richting de bal. Beijing geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Dexi met een sublieme pass. Yijin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tianze. Tianze krijgt een gele kaart.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menglin met de inworp. Huiren is nu in balbezit. Huiren geeft een lange en hoge pass. Xuanlong probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Yadong met een snelle inworp. Beijing bereikt de bal nog maar net als eerste. Beijing met een sublieme pass. Tianze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianze geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rancheng is nu in balbezit. Rancheng geeft de bal voor. Rongsheng rent richting de bal. Fengshan onderschept slim de pass. Fengshan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Yadong is nu in balbezit. Yadong geeft de bal voor. Dexi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zhengdao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengdao haalt uit met een fantastische trap. Jinbai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zhengdao is nu in balbezit. Zhengdao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.TAKO 41%, Shiqi Guanggu 59%.
FC.TAKO - Shiqi Guanggu 3:0