Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baoqingtian Sanxia Zhutousan Tianya
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Zhongguo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Guohua de bal onder controle te krijgen. Tiequan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tiequan krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Quanshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Quanshun geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Youhua met een snelle inworp. Chengquan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sutang passt de bal met de wreef. Zongtang bereikt de bal nog maar net als eerste. Guohua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zongtang verovert de bal door een tackle van achteren. Zongtang geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Nanhai met een sublieme pass. Zhongguo rent richting de bal. Guanyi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guanyi krijgt een gele kaart. Zhongguo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chengquan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Baozhong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baoqingtian Sanxia - Zhutousan Tianya 0:1

45e minuut.
Guohua bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanyi onderschept slim de pass. Guanyi met een sublieme pass. Shunfu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shunfu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baoqingtian Sanxia 51%, Zhutousan Tianya 49%.
Baoqingtian Sanxia - Zhutousan Tianya 0:1

52e minuut.
Guohua onderschept slim de pass. Guohua geeft een hoge lob. Lianyun heeft problemen om de bal te vangen. Zhongguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongguo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Guohua bereikt de bal nog maar net als eerste. Guohua geeft een lange en hoge pass. Lianyun heeft problemen om de bal te vangen. Zhongguo onderschept slim de pass. Zhongguo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Zongtang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zongtang passt de bal in één keer door. Sutang rent richting de bal. Sutang draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Shunfu de bal onder controle te krijgen. Xuantong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baoqingtian Sanxia 41%, Zhutousan Tianya 59%.
Baoqingtian Sanxia - Zhutousan Tianya 0:1