Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chenglong Danshuiyu Liangying Valley F.C.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Xiangfu verovert de bal door een tackle van achteren. Xiangfu speelt de bal door. Yijia is nu in balbezit. Yunsheng onderschept slim de pass. Yunsheng draait met de bal, schiet en ... Weiguo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Weidong kopt de bal weg. Xiangfu probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Qingming zijn tegenspeler op de grond. Qingming krijgt een gele kaart. Xiangfu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

15e minuut.
Ding rent richting de bal. Suhang is nu in balbezit. Suhang passt de bal in één keer door. Songshan is nu in balbezit. Songshan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Songshan is nu in balbezit. Songshan passt de bal in één keer door. Zhihao rent richting de bal. Zhihao schiet op doel. Yulai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hongyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Songshan rent richting de bal. Songshan geeft een hoge lob. Daar is Guiyang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhihao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhihao haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wenmao zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Suhang de bal. Yunsheng rent richting de bal. Yunsheng draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Heng de bal onder controle te krijgen. Weiguo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ding bereikt de bal nog maar net als eerste. Ding geeft de bal voor. Daar is Zhiqiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenmao rent richting de bal. Wenmao haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Weidong speelt de bal door. Yunsheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenglong maakt een afschuwelijke overtreding. Tenglong krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Songshan passt de bal in één keer door. Zhiqiang probeert naar een medespeler te passen. Tenglong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zhihao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhihao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chenglong Danshuiyu - Liangying Valley F.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chenglong Danshuiyu 40%, Liangying Valley F.C. 60%.
Chenglong Danshuiyu - Liangying Valley F.C. 0:1

58e minuut.
Songshan is nu in balbezit. Songshan passt de bal met de wreef. Yulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhihao onderschept slim de pass. Zhihao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Xuanye probeert naar een medespeler te passen. Xiangfu is nu in balbezit. Suhang begaat een overtreding. Suhang krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Xiangfu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Xiangfu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tenglong kopt de bal weg. Klungelig pakt Yijia de bal. Xuanye rent richting de bal. Xuanye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Guiyang raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yongwei komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Yongwei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zhangguang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhangguang passt de bal in één keer door. Zhihao is nu in balbezit. Zhihao haalt uit met een fantastische trap. Hongyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chenglong Danshuiyu - Liangying Valley F.C. 0:2

83e minuut.
Yunsheng heeft problemen om de bal te vangen. Zhihao verovert de bal door een tackle van achteren. Weidong maakt een afschuwelijke overtreding. Weidong is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

84e minuut.
Zhangguang met een snelle inworp. Songshan probeert de bal met de borst te controleren. Songshan geeft een hoge lob. Zhihao rent richting de bal. Zhihao draait met de bal, schiet en ... Hongyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Qingming passt de bal met de wreef. Yunsheng rent richting de bal. Suhang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Suhang naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chenglong Danshuiyu 51%, Liangying Valley F.C. 49%.
Chenglong Danshuiyu - Liangying Valley F.C. 0:2