Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.TAKO Internazionale Milano Nerazzurri
Normal Tactiek gelato
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.5 gemiddelde waardering 31.7
weak Schieten average
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Jimenez speelt de bal door. Sonko heeft problemen om de bal te vangen. Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff draait met de bal, schiet en ... Guangxin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Sonko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonko probeert naar een medespeler te passen. Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff schiet op doel. Klungelig pakt Rongsheng de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Jimenez kopt de bal weg. Sonko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Djorkaeff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonko is nu in balbezit. Sonko draait met de bal, schiet en ... Guangxin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Dexi passt de bal met de wreef. Beijing rent richting de bal. Jimenez begaat een overtreding. Beijing raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

25e minuut.
LvCheng rent richting de bal. Jimenez onderschept slim de pass. Jimenez speelt de bal door. Sonko rent richting de bal. Sonko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Dexi kopt de bal weg. Beijing rent richting de bal. Jimenez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jimenez krijgt een gele kaart. Beijing is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dexi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paille kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guangyu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zhengdao bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guangyu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Métayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengdao rent richting de bal. Zhengdao haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Amant bereikt de bal nog maar net als eerste. Amant geeft een lange en hoge pass. Inworp. Guangyu met de inworp. Beijing geeft de bal voor. Fosso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Jimenez is nu in balbezit. Sonko probeert naar een medespeler te passen. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff schiet op doel. Yelei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guangxin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Loisel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yadong met een snelle inworp. Zhengdao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengdao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Jimenez speelt de bal door. Klungelig pakt Djorkaeff de bal. Sonko is nu in balbezit. Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.TAKO 53%, Internazionale Milano Nerazzurri 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.TAKO - Internazionale Milano Nerazzurri 0:0

47e minuut.
Roze onderschept slim de pass. Amant bereikt de bal nog maar net als eerste. Beijing bereikt de bal nog maar net als eerste. Beijing draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Amant de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Djorkaeff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff draait met de bal, schiet en ... Guangxin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.TAKO - Internazionale Milano Nerazzurri 0:1

62e minuut.
Dexi heeft problemen om de bal te vangen. Dexi geeft een lange en hoge pass. Loisel heeft problemen om de bal te vangen. Zhengdao rent richting de bal. Zhengdao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Yelei kopt de bal weg. Daar is Roze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengdao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhengdao krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Dexi heeft problemen om de bal te vangen. Sonko rent richting de bal. Sonko speelt de bal door. Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Djorkaeff verovert de bal door een tackle van achteren. Sonko is nu in balbezit. Jimenez rent richting de bal. Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.TAKO - Internazionale Milano Nerazzurri 0:2

81e minuut.
Yelei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amant rent richting de bal. Amant passt de bal in één keer door. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Doeltrap. Jaccard komt het veld opgelopen. Née komt het veld opgelopen. Tassin komt het veld opgelopen. Gassama komt het veld opgelopen. Guangxin trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Née met de inworp. Tassin is nu in balbezit. Tassin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.TAKO - Internazionale Milano Nerazzurri 0:3

88e minuut.
Jaccard met een sublieme pass. Gassama rent richting de bal. Née is nu in balbezit. Tassin rent richting de bal. Tassin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Née verovert de bal door een tackle van achteren. Gassama speelt de bal door. Rongsheng rent richting de bal. Tassin verovert de bal door een tackle van achteren. Tassin haalt uit met een fantastische trap. Guangxin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.TAKO 51%, Internazionale Milano Nerazzurri 49%.
FC.TAKO - Internazionale Milano Nerazzurri 0:3