Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zhejiang FC Chenglong Danshuiyu
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Zhifu geeft een lange en hoge pass. Yiming bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiming probeert naar een medespeler te passen. Shizu rent richting de bal. Shizu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhejiang FC - Chenglong Danshuiyu 1:0

18e minuut.
Weibo onderschept slim de pass. Klungelig pakt Tie de bal. Tie geeft een lange en hoge pass. Haitao bereikt de bal nog maar net als eerste. Haitao geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dapeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Shizu verovert de bal door een tackle van achteren. Shizu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhejiang FC - Chenglong Danshuiyu 2:0

22e minuut.
Yongwei met een sublieme pass. Zhifu is nu in balbezit. Zhifu speelt de bal door. Shizu is nu in balbezit. Shizu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hongyi speelt de bal door. Xuanye kopt de bal weg. Yunsheng rent richting de bal. Yunsheng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Wenmao rent richting de bal. Weibo verovert de bal door een tackle van achteren. Weibo passt de bal met de wreef. Shizu is nu in balbezit. Shizu draait met de bal, schiet en ... Hongyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Zhifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lianqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhifu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhifu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhejiang FC 53%, Chenglong Danshuiyu 47%.
Zhejiang FC - Chenglong Danshuiyu 2:0

48e minuut.
Zhifu heeft problemen om de bal te vangen. Lianqiang begaat een overtreding. Zhifu raakt geblesseerd tijdens het duel. Momo met een snel genomen vrije trap. Shizu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Guangyong geeft een lange en hoge pass. Inworp. Xiangfu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yunsheng is nu in balbezit. Yunsheng schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ding bereikt de bal nog maar net als eerste. Ding probeert naar een medespeler te passen. Chunge rent richting de bal. Yunsheng rent richting de bal. Yunsheng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhejiang FC - Chenglong Danshuiyu 2:1

86e minuut.
Yunsheng passt de bal met de wreef. Xuanye bereikt de bal nog maar net als eerste. Momo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Momo krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Haitao heeft problemen om de bal te vangen. Haitao passt de bal in één keer door. Xiang rent richting de bal. Shizu onderschept slim de pass. Shizu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hongyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhejiang FC - Chenglong Danshuiyu 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhejiang FC 52%, Chenglong Danshuiyu 48%.
Zhejiang FC - Chenglong Danshuiyu 3:1