Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zhutousan Tianya Ayumi
Normal Tactiek Defend
57% Balbezit 43%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Guohua onderschept slim de pass. Xirong verovert de bal door een tackle van achteren. Gai speelt de bal door. Hongyun rent richting de bal. Hongyun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Xirong is nu in balbezit. Xirong passt de bal zonder na te denken. Benhua is nu in balbezit. Hongyun verovert de bal door een tackle van achteren. Hongyun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Haiyong rent richting de bal. Chengquan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chengquan passt de bal in één keer door. Zhongguo is nu in balbezit. Zhongguo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Chunying is nu in balbezit. Chunying passt de bal zonder na te denken. Xirong met een sublieme pass. Klungelig pakt Hongyun de bal. Hongyun draait met de bal, schiet en ... Xuantong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Shunping is nu in balbezit. Shunping passt de bal zonder na te denken. Chengquan rent richting de bal. Zhongguo rent richting de bal. Zhongguo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhutousan Tianya 47%, Ayumi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zhutousan Tianya - Ayumi 0:0

57e minuut.
Xirong met een sublieme pass. Hongyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Deli onderschept slim de pass. Hongyun verovert de bal door een tackle van achteren. Hongyun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Chengquan de bal. Chengquan probeert naar een medespeler te passen. Chunying bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongguo onderschept slim de pass. Zhongguo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Xirong passt de bal zonder na te denken. Guozheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyun begaat een overtreding. Hongyun krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Bohu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xirong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xirong probeert naar een medespeler te passen. Hongyun is nu in balbezit. Hongyun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhutousan Tianya 51%, Ayumi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zhutousan Tianya - Ayumi 0:0