Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crimson Typhoon 浪子不回头
352 Tactiek 浪子-A
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 31
weak Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen average


12e minuut.
Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingwei onderschept slim de pass. Cangyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Junping bereikt de bal nog maar net als eerste. Junping haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Junping onderschept slim de pass. Junping probeert naar een medespeler te passen. Cangyan is nu in balbezit. Cangyan schiet op doel. Longteng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Klungelig pakt Junping de bal. Jingwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingwei passt de bal in één keer door. Cangyan is nu in balbezit. Cangyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Niuniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niuniu. Niuniu krijgt een gele kaart. Guoxiang raakt geblesseerd tijdens het duel. Guoxiang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Junping kopt de bal weg. Cangyan is nu in balbezit. Cangyan haalt uit met een fantastische trap. Longteng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shangxian heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Shangxian rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crimson Typhoon - 浪子不回头 0:1

39e minuut.
Haoliang geeft een hoge lob. Inworp. Guoxiang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haiyang is nu in balbezit. Haiyang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Haiyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Haiyang schiet op doel. Junping kopt de bal weg. Cangyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crimson Typhoon 77%, 浪子不回头 23%.
Crimson Typhoon - 浪子不回头 0:1

50e minuut.
Cangyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski rent richting de bal. Cangyan onderschept slim de pass. Junping is nu in balbezit. Junping haalt uit met een fantastische trap. Longteng bokst de bal weg.

68e minuut.
Huajian probeert naar een medespeler te passen. Cangyan rent richting de bal. Junping rent richting de bal. Junping draait met de bal, schiet en ... Longteng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crimson Typhoon - 浪子不回头 0:2

83e minuut.
Jichang geeft de bal voor. Huajian kopt de bal weg. Daar is Wei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guoxiang rent richting de bal. Guoxiang met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Wulong is nu in balbezit. Wulong geeft een lange en hoge pass. Guoxiang rent richting de bal. Lifan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lifan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crimson Typhoon 72%, 浪子不回头 28%.
Crimson Typhoon - 浪子不回头 0:2