Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haihe Guanggu INTER1908
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 22.4
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Dashou probeert de bal aan de voet te houden. Tailong verovert de bal door een tackle van achteren. Tailong passt de bal zonder na te denken. Benshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Benshan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Hengran met de inworp. Daar is Weihua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weihua met een sublieme pass. Yudong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yudong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Yudong bereikt de bal nog maar net als eerste. Weihua legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yudong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yudong neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Qinglong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Haihe Guanggu - INTER1908 0:1

25e minuut.
Jie kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dingding de bal onder controle te krijgen. Yudong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yudong schiet op doel. Qinglong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haihe Guanggu - INTER1908 0:2

36e minuut.
Haibin geeft een hoge lob. Zhengdong bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengdong passt de bal zonder na te denken. Yin rent richting de bal. Yin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haihe Guanggu 77%, INTER1908 23%.
Haihe Guanggu - INTER1908 0:2

53e minuut.
Tiancai heeft problemen om de bal te vangen. Chao rent richting de bal. Chao passt de bal zonder na te denken. Yin rent richting de bal. Yin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Chao rent richting de bal. Yin rent richting de bal. Chao bereikt de bal nog maar net als eerste. Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Benshan rent richting de bal. Dingding onderschept slim de pass. Dingding met een sublieme pass. Yin is nu in balbezit. Yin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haihe Guanggu 52%, INTER1908 48%.
Haihe Guanggu - INTER1908 0:2