Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chenglong Honghe taishan
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Dilong schiet op doel. Klungelig pakt Zhongtang de bal. Qinbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Qinbo draait met de bal, schiet en ... Ashun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chenglong Honghe - taishan 1:0

8e minuut.
Fu`an geeft de bal voor. Inworp. Rongzhen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruyun is nu in balbezit. Ruyun geeft de bal voor. Helan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Guanhai bereikt de bal nog maar net als eerste. Qinbo verovert de bal door een tackle van achteren. Dilong is nu in balbezit. Qinbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Qinbo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fu`an met een sublieme pass. Sheng met een sublieme pass. Rongzhen is nu in balbezit. Qinbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Qinbo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chenglong Honghe - taishan 2:0

17e minuut.
Runfa kopt de bal weg. Fangui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangui passt de bal in één keer door. Qishan heeft problemen om de bal te vangen. Qishan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Daar is Qishan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Runfa begaat een overtreding. Qishan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guanhai met een snel genomen vrije trap. Yonglin heeft problemen om de bal te vangen. Fangui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Minzhi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dilong is nu in balbezit. Guanhai verovert de bal door een tackle van achteren. Qinbo rent richting de bal. Qinbo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chenglong Honghe 44%, taishan 56%.
Chenglong Honghe - taishan 2:0

50e minuut.
Yonglin is nu in balbezit. Qishan bereikt de bal nog maar net als eerste. Runfa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Runfa krijgt een gele kaart. Qishan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guanhai met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat. Helan probeert wanhopig de bal te grijpen. Qishan rent richting de bal. Qishan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chenglong Honghe - taishan 2:1

53e minuut.
Minzhi speelt de bal door. Qinbo rent richting de bal. Qinbo passt de bal in één keer door. Dilong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chenglong Honghe - taishan 3:1

60e minuut.
Jing rent richting de bal. Jing geeft een hoge lob. Klungelig pakt Guiyang de bal. Fangui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Fangui is nu in balbezit. Minzhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minzhi passt de bal in één keer door. Qishan is nu in balbezit. Qishan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Yonglin rent richting de bal. Yonglin passt de bal in één keer door. Daar is Minzhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fangui onderschept slim de pass. Fangui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Dilong verovert de bal door een tackle van achteren. Qiuyue is nu in balbezit. Qiuyue speelt de bal door. Zhaojing rent richting de bal. Zhaojing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Yonglin geeft de bal voor. Dilong probeert de bal met de borst te controleren. Sheng probeert naar een medespeler te passen. Fangui rent richting de bal. Fangui draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chenglong Honghe - taishan 3:2

84e minuut.
Fangui rent richting de bal. Fangui passt de bal met de wreef. Qishan is nu in balbezit. Qishan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chenglong Honghe - taishan 3:3

86e minuut.
Guanghu is nu in balbezit. Guanghu geeft de bal voor. Dilong kopt de bal weg. Klungelig pakt Qinbo de bal. Qinbo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chenglong Honghe 51%, taishan 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chenglong Honghe - taishan 3:3