Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Canton SES United
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 21.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Wenshun onderschept slim de pass. Wenchuan is nu in balbezit. Wenshun onderschept slim de pass. Wenshun schiet op doel. Limin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Canton - SES United 0:1

8e minuut.
Linghai rent richting de bal. Shuai verovert de bal door een tackle van achteren. Shuai geeft een hoge lob. Wenshun rent richting de bal. Wenshun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Huaqing geeft een lange en hoge pass. Daar is Taishan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenshun verovert de bal door een tackle van achteren. Wenshun schiet op doel. Limin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Yupeng geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guang met de inworp. Shunli rent richting de bal. Shunli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Limin trapt de bal weg van het doel. Huaqing kopt de bal weg. Linghai probeert de bal aan de voet te houden. Huiqiao rent richting de bal. Huiqiao haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ruitong kopt de bal weg. Shuai controleert de bal met de borst. Shuai passt de bal zonder na te denken. Wenshun rent richting de bal. Wenshun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Yujia met de inworp. Guozhu is nu in balbezit. Guozhu geeft een hoge lob. Wenshun is nu in balbezit. Wenshun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Canton 66%, SES United 34%.
Atletico Canton - SES United 0:1

49e minuut.
Shunli heeft problemen om de bal te vangen. Haiguang bereikt de bal nog maar net als eerste. Haiguang passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Taihua de bal. Taihua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Huiqiao rent richting de bal. Huiqiao passt de bal zonder na te denken. Yujia rent richting de bal. Ruitong verovert de bal door een tackle van achteren. Ruitong draait met de bal, schiet en ... Erkang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Huaqing geeft de bal voor. Inworp. Baotian met een snelle inworp. Ruitong rent richting de bal. Ruitong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Shuai bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuai geeft een lange en hoge pass. Linghai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wenshun rent richting de bal. Wenshun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Canton - SES United 0:2

83e minuut.
Huiqiao probeert de bal aan de voet te houden. Haiguang bereikt de bal nog maar net als eerste. Haiguang passt de bal zonder na te denken. Ruitong is nu in balbezit. Ruitong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Guozhu rent richting de bal. Guozhu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Taishan de bal. Wenshun rent richting de bal. Wenshun haalt uit met een fantastische trap. Limin bokst de bal weg.

86e minuut.
Daar is Wenshun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linghai bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenshun onderschept slim de pass. Wenshun controleert de bal met de borst. Wenshun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Canton 51%, SES United 49%.
Atletico Canton - SES United 0:2