Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 13:27
  • Competitiewedstrijd: Jia League.02
  • Stadion: taishan Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2964
taishan INTER1908
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 21.6
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Longyuan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jing heeft problemen om de bal te vangen. Jing passt de bal zonder na te denken. Ruyun is nu in balbezit. Ruyun geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fangui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
taishan - INTER1908 1:0

17e minuut.
Qishuang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qishan is nu in balbezit. Qishan passt de bal zonder na te denken. Fangui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
taishan - INTER1908 2:0

21e minuut.
Zhongtang probeert naar een medespeler te passen. Qishan rent richting de bal. Qishan passt de bal zonder na te denken. Fangui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tiancai passt de bal in één keer door. Yudong rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guanhai. Guanhai krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Daar is Qishan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qishan passt de bal zonder na te denken. Fangui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Qishan is nu in balbezit. Qishan speelt de bal door. Fangui rent richting de bal. Fangui draait met de bal, schiet en ... Xinlang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
taishan - INTER1908 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: taishan 46%, INTER1908 54%.
taishan - INTER1908 3:0

54e minuut.
Guanhai rent richting de bal. Guanhai probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tiancai de bal. Fangui rent richting de bal. Fangui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sheng passt de bal met de wreef. Quanshun is nu in balbezit. Quanshun passt de bal zonder na te denken. Benshan is nu in balbezit. Benshan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: taishan 61%, INTER1908 39%.
taishan - INTER1908 3:0